Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.100
- 25.422
- 3.183
Hasensio muPsg'den 1 oyuncu da alabiliriz..
Fb alacak onu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasensio muPsg'den 1 oyuncu da alabiliriz..
Anladim, ama gitmesi icin en uygun zamandi. Artik bundan sonrasi daha kotuye gidebilirdi , burada yonetimin is bilmezligi var ortada sen zaten Muslera'nin son senesi oldugunu biliyordun, erkenden kaleci transferine odaklanmalari gerekiyordu.yok taraftar olarak bizi kastediyorum güzel ayrılalım zirvede bıraksın diye düşündük ama muhtaç kalacak gibi duruyoruz
Ramos veya Bayer Leverkusen'e kiralanan sağ bek.Ramos'u satın alma opsiyonuyla da kiralayabiliriz..Hasensio mu
Fb alacak onu
Fenere kaptırdık da sanki fener arşa erdi![]()
10-12 tane penaltisi vardi sanirim. Penaltibahce diyorduk ya onlara.Valencia ligde 30 gol attı, bunu övdüğün morata hiçbir şekilde yapamaz. Gol atmak da ayrı meziyet
1 hafta sonra geliyor, kendini hazir tut.Sadri yok ya nöbet nasil ferahh. Sanki nöbetin anda hem ön kapisi hemde arka kapisi acilmis gibi.
Muthiş keyifli. Olumsuz fikir yok herseyy süperrr. Eger onurun varsa geri dönmezsin sadri efendi..
@Sadri Baykam sakin cevap verme burası elit bir mekan. Seviyeyi dusurme
Diye diye şampiyon yapacaksın şunları…bir şampiyon olsunlar gör sen![]()
bu da yalan bu arada. Sirf senelik 400 bin euro'ya profesyonel sozlesmeye imza atti diye sanirim
Maaşlara karşılık bırakılır veya verilen bonservis maaşlara giderFrank ve Cuesta sifir mi? Yav varya.
He tabi kesin oyle olur , 8 milyon euro ver 4 ay sonra belese gonder (!)Maaşlara karşılık bırakılır veya verilen bonservis maaşlara gider
Evet herkes 400 bin euro deyince benim de aklimda oyle kalmis, simdi arastirdim da 7 milyon TL aliyormus senelik dogruysa.bu da yalan bu arada