Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen olmazsa hala Juventus işi kesinleşmeyen serbest Jonathan David derim.

Burada iş yapmaması imkansız

Mesela sadece şampiyonluk değil, en son ne zaman oyuncu çıkardık? Bir takım üretmeden hep tüketerek ne kadar ilerleyebilir
Dedim ya ali night. Bomboṣ bi konu bu alt yapi. 10-15 seneye 1tane topcu cikacakta, yokluktan oynatmak zorunda kalacagiz aradan sivrilecek

Perri + Mika = 30 milyona gelse iyi iş olur gibi sanki

perri ve makatzade büyük balon gibi geliyor bana. makatzade fizik olarak zayif oyuncu, fb macinda hic bir özelligi ön plana cikmadi. perri de dümdüz kaleci gibi duruyordu. roma ve lyon'dan baska takim yokmus gibi sürekli ayni takimlardan oyuncu ismi gecmesi sacma

Çarşamba günleri Bakırköy'de kuruluyor seri a pazarı

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Osi sevdasindan vazgecip önumuze bakmaliyiz. Olmayacak bir transfer icin her gun umut edip sonunda hayal kirikligina ugrayacagimiza bir an evvel alternatiflere(bence yok) yönelmek lazim

1751303389091.webp

Geçtiğimiz haftalarda Arabistan kulüpleriyle adı anılan Mario Lemina, Beykoz’daki evinden taşınıyor.

Stat ve tesislere yakın olsun diye kemerburgaz 'a taşınıyordur belki.

En az 50 resmi maç oynarız seneye. Özellikle ligin ilk yarısı oldukça sert geçer. Sadece Lemina, Torreira ve Sara ile çıkaramayız ilk yarıyı. Sakatlığı var, cezası var, formsuzluğu var. Berkan oynayınca ona sövüyor sonra herkes. Hakan ve İlkay birbirlerinin yerine de değil, alınabiliyorsa beraber alınmalı.

Richarlison geçen devre arası da gündemdeydi diye biliyorum,normal gelmesi

Forvet yerine gezgin oynasa daha iyi

Vlahovic juve de kalmaya karar vermişken Jonathan david'i kaçırmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt