Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen hemen bir yere transfer olsa daha hayırlı olacak sanki bizim için. Bir de haber yaptırıyorlar ek süre istedi vs. diye. Zaten sarmaya yer arıyor millet. Klasik Dursun Özbek taktikleri, iş kendisine dokunmasın diye yemeyeceği insan yok. Okan Buruk da 3 sezon sonunda hala yönetimim de yönetimim diye gülücükler saçarsa o da başına gelecekleri hak ediyordur artık.

Bu adı geçen mevcut kalecilere burun kıvıranlarla, zamanında Arias, Dybala … çöp diyen arkadaşlar, bu bizim ultra mükemmel transfer komitesine ne kadar güveniyorsunuz. Yarın istifa etseler camiaya en büyük hizmeti etmiş olurlar. Geçen sene Sportifde kim vardıysa kim alayını kulübün 5km yakınından geçirmicen.

Dogru yanlis bilmem ama bende B planimizin oldugunu dusunmuyorum. Hatta hic bir planimizin oldugunu dusunmuyorum. Gardi ne getirirse ve menajerler ne önerirse ona göre hareket ederiz

bu ertan denen bejekeli geçen transfer döneminde bizim için 4 oyuncu ismi verdi bugün geliyor yarın geliyor diye alayı karavana oldu şimdi sözüne itibar edilir oldu bu kolpacı bejekelinin

Biten bir şey olsaydı herkese duyururlardı. Davulla zurnayla trasfer yapmaya gidiyorlar sonuçta. Biten Sane hariç bitmeye yakın olan tek bir topçu dahi olmadığını rahatlıkla iddia edebiliriz. Hatipİbrahim hastaneden çıkmadan alacaktık bir kaç oyuncuyu.

bu ertan denen bejekeli geçen transfer döneminde bizim için 4 oyuncu ismi verdi bugün geliyor yarın geliyor diye alayı karavana oldu şimdi sözüne itibar edilir oldu bu kolpacı bejekelinin
Sözune itibar eden yok. Yazdigimi okursan dogru yanlis bilmem ama bende böyle dusunuyorum diyorum

Hadi ertan kolpaci ṣöyle böyle

Yav siz kac senedir kendi yönetiminizi taniyamadiysaniz diyecek söz yok

Peki sizce B planı var gibi mi duruyor

Birbirine gün aşırı laf eden 2 yönetici ve kiralık kovaladığımız kaleciler, elde bundan başka bir şey yok

Sözune itibar eden yok. Yazdigimi okursan dogru yanlis bilmem ama bende böyle dusunuyorum diyorum

Hadi ertan kolpaci ṣöyle böyle

Yav siz kac senedir kendi yönetiminizi taniyamadiysaniz diyecek söz yok
osimhene focuslanmaları bence iyi birşey zaten alıp alabileceğin en iyi forvet bu demek ki arayı sıcak tutuyoruz.He osimhen olmazsa ne olur ? İllaki biri olur.Son 20 senede bir sene hariç ki onda bile eren geldi sen hiç Galatasarayı santraforsuz olduğunu gördün mü ? yanılmıyorsam tarihin en kötü en rezil iki basşkanında biri olan adnan polat bile baroşu almıştı

Bırakın oshimeni falan ihtiyac yerlere transfer yapın. Adam oyalıyor işte

Peki sizce B planı var gibi mi duruyor

Birbirine gün aşırı laf eden 2 yönetici ve kiralık kovaladığımız kaleciler, elde bundan başka bir şey yok
Musleranin gidecegi aylar once belliyken.yerine adam bakmak yerine kalsin diye ikna etmeye calisan yönetimin bir plani olmasi mumkun degil bence.Osiyi bekliyoruz hikayeside islerine geliyor iste mevzu bundan ibaret.

Sanchez, Torri, Osimen, İcardi

Gardinin ekmeğini 3 senedir yediniz yediniz şiştiniz, şimdi de paralı itlerinizle Gardiye saldırıyorsunuz.

Yalnız şunu söylim bu taraftar ifb taraftarı gibi salak değildir, uyumaz, unutmaz. Osimi bekliyoz ayağına sağda solda o kutlama senin bu parti benim gezip duruyonuz. Yeminle söylüyorum 3 sene şamp olmuş yönetim, seçim kararı aldı diye tarihe geçersiniz. Gerçi utancak yüzünüz yok. Tükürsek şükür dersiniz. Kıçı kırık bi acunla baş edemediniz. Haysiyetsiz onursuz o tff başkanı hayla o koltukta.

Transfer yapamazsınız, yapana mani olursunuz, tff ile baş edemezsiniz, acundan macundan sürekli laf yersiniz, peki siz ne işe yararsınız ?

Ha pardon kişisel piarda üzerinize yok. Beceriksizler ordusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt