Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
+ hatibin elinde olması çok çok çok daha büyük şansızlık.2 sezondur bu limitlerin, para harcama özgürlüğünün erden timurun elinde olmaması büyük şanssızlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ hatibin elinde olması çok çok çok daha büyük şansızlık.2 sezondur bu limitlerin, para harcama özgürlüğünün erden timurun elinde olmaması büyük şanssızlık
Kaliteyi Hakan ve İlkay seviyesinde tutarsak 12 yabancıda kalmak da mantıklı bir tercih olabilir.ikisi de çok fayda sağlayacak herifler ama
eğer 14 yabancı kontenjanını kullanacaksak ve bu 14 yabancının hepsini Avrupa'ya yazacaksak, ki bence öyle olur, Avrupa'ya en fazla üç gurbo yazabiliyoz
bu durumda Kaan ya da Günay'dan biri taca çıkıyor. Berkan'a vs. girmiyorum bile
umarım böyle underrated bir isme gideriz. strasbourgda iyi sezon geçirdi diye kaleciye 20+25 bayılmak istemiyorumoha wisla kariyerimde beiganskiyi satınca bunu almıştım sonra araplara güzel paraya okutmuştum
7-8 verecek keriz bulursak öpup basimiza koyalimZaniolo nun menajeri "Galatasaray zaniolo dan kurtulmak istiyor, oda g.tunu kaldırmak istemeden oynamak istediği icin her türlü ayrılacak. Ona 15 verecek bir keriz bulmaya çalışıyoruz" derse belki gsc beğenir sözlerini.
Osimhenin ikamesi yok dünyanın en iyi 3.santraforu Vlahovic de istemiyor ama Richalison da beni memnun eder şahsenBu ikisinin ikamesi Richarlison mu sence
harcama limiti başka bir şey,florya ihalesi ne oldu
açıklanan limitten düşülecek mi şimdi bu bb ödemesi yoksa ayrı mı
İptal olacak gibi duruyor.florya ihalesi ne oldu
açıklanan limitten düşülecek mi şimdi bu bb ödemesi yoksa ayrı mı
30’luk Angus’a 20 sıkmak yerine beleşe bunu alırım ciden
O yükü taşıması imkansızOsimhenin ikamesi yok dünyanın en iyi 3.santraforu Vlahovic de istemiyor ama Richalison da beni memnun eder şahsen
dursun birkaç gün önce fırça çekiyordu haftaya açıklayacağız iptal durumu yok diye, hala açıklanmadıİptal olacak gibi duruyor.