Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikisi de çok fayda sağlayacak herifler ama

eğer 14 yabancı kontenjanını kullanacaksak ve bu 14 yabancının hepsini Avrupa'ya yazacaksak, ki bence öyle olur, Avrupa'ya en fazla üç gurbo yazabiliyoz

bu durumda Kaan ya da Günay'dan biri taca çıkıyor. Berkan'a vs. girmiyorum bile
Kaliteyi Hakan ve İlkay seviyesinde tutarsak 12 yabancıda kalmak da mantıklı bir tercih olabilir.

Bu elemanların ismini doğru yazan muhabir yok yaw. Kötü oldu bu Duran işi

dursun baskan sagolsun prime dönemini yasayacak galatasaray

Puma'dan forma satış parası geliyor banka kredisine gidiyor, oyuncu satıyorsun banka kredisine gidiyor,kombine satıyorsun, şampiyonlar ligi ayak bastı parası geliyor aynı şekil, sermaye arttırımı ile bankalar birliği borcunu kapatınca hem faizden kurtulmuş olacağız hem de tüm gelirler artık kasaya girecek yönetimi tebrik etmek lazım transfer kadar büyük iş

Ulan durduk yere 80 milyon faiz ödedik ya. Ne gerek var diyordunuz. İlk çıkıyoruz diye açıkladıktan beri ödediğimiz para senelik 30 faiz 10 anapara toplam 40 miLyon.

30’luk Angus’a 20 sıkmak yerine beleşe bunu alırım ciden

Bu paraları çer çöp edebilecek kapasitede bir yönetim var başımızda

O yüzden inşallah Osimhen ve Petkovic olur da en az 4-5 senemizi garanti altına alırız.

florya ihalesi ne oldu

açıklanan limitten düşülecek mi şimdi bu bb ödemesi yoksa ayrı mı

florya ihalesi ne oldu

açıklanan limitten düşülecek mi şimdi bu bb ödemesi yoksa ayrı mı
harcama limiti başka bir şey,
Florya ihalesi yetersiz kaldı teklifler diyorlardı ordan gelecek parayı ne yapacağız bilmiyorum çünkü bu sermaye arttırımı sonrası bankalar birliğinden çıkmış oluyoruz

belki Erden Timur'un dediğine gelir Florya'yı kendimiz yaparız 1milyar usd den bahsediyordu kar için kendimiz yaparsak, bunu gerçekleştirirsek Psg,City ayarında bütçemiz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt