Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaten baktı gsde para bitiyor hemen kaçar ilk fırsatda sen merak etme
yapmadığı şey değil

abi şartlar koşullar değişir
belik okan değişir bilemem ama şu 3 senelik dönemde hocalık namına iyi değil
ha çok kötüde değil ama kesinlikle iyi değil

ya bu insanlar 3 sene şampiyon olmuş adama niye sallıyor niye güvenmiyor hiçmi merak etmiyorsunuz abi
Oğlum ft de iyi giderken burada neler neler deniyordu. Ben müthiş adam demiyorum. Şu anda Galatasaray için en iyisi diyorum. Dünya şampiyonu Mancini geldi yapamadı burada… prandellisi vs…

Ayrıca herifin oynatmaya çalıştığı top beğendiğin genç ft nin oynatmaya çalıştığı toptan çok farklı birşey değil.

Hakan C hayirli olsun diyebiliriz bence

Umarim Lemina yerine düsünülmüyordur

Okan‘in 4-2-4 düzeninde Hakan elek olur

sonra niye okan eleştiriliyor

verdiği güven bu işte

hepimiz biliyoruz bunun hayalini kurduğunu

hakan torreira
osimhen-icardi

şöyle bir omurgs hayal efiyordur 😂

hakan gelirse Türkiye ligini salla avrupanın bile sayılı orta sahalarından birine sahip oluruz bence

Hakan C hayirli olsun diyebiliriz bence

Umarim Lemina yerine düsünülmüyordur

Okan‘in 4-2-4 düzeninde Hakan elek olur
Okan galiba saranin yerine oynatacak. Bu da bizim sonumuz olur. Torrik kesilmez. Lemina takımın emniyet pimi onu da kesmez , kesemez. Keserse tüm camiayı karşısına alır. Kesik yiyecek galiba sara.
Ben en çok Sara Sane ikilisinin uyumunu merak ediyorum.

Yalnız Hakan'da da ne GS'lilik varmış UCL finalisti prime İnter'i bırakıp Avrupa'nın şamar oğlanı olmuş ekibimize gelmeye çalışıyor. Maaşta da öyle abartılı fark yok 2-3 mio fazla veririz anca İnter'de aldığından. İlginç bir T doğrusu.

BJK Abraham, FB, Duran

Ee osi olmazsa planları da yokmuş bizimkilerin, 38 gün sonra Lig bir kaç gün sonra kamp başlıyor. Kaleci yok vs.

Yangın cok geç kalıyor.

İlla 25 haziran olması gerekiyormuş demekki,hakan haberleri çok artacak dedik

Osimhen nerde kaldi bekliyoruz

sonra niye okan eleştiriliyor

verdiği güven bu işte

hepimiz biliyoruz bunun hayalini kurduğunu

hakan torreira
osimhen-icardi

şöyle bir omurgs hayal efiyordur 😂
Ben de gram begenmem Okan‘in hocaligini ama Lemina‘nin verdigi katkidan ve takim icin sagladigi pozitif degisimden sonra hala ayni kafadan devam edecekse artik diyecek sözüm yoktur.

Yukarda yazdigin düzeni hayal ediyorsa gercekten Sparta Prag‘lar, Young Boys‘lar bizi tokatlamaya devam eder. Sonra Kayseri, Antep‘i falan bireysel yeteneklerle yenince „Okan büyük hoca yhaaaa“ diye türemeye baslar Okancilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt