Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.213
- 24.254
- 3.093
Dumfries sıra sende aslanım ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğlum ft de iyi giderken burada neler neler deniyordu. Ben müthiş adam demiyorum. Şu anda Galatasaray için en iyisi diyorum. Dünya şampiyonu Mancini geldi yapamadı burada… prandellisi vs…zaten baktı gsde para bitiyor hemen kaçar ilk fırsatda sen merak etme
yapmadığı şey değil
abi şartlar koşullar değişir
belik okan değişir bilemem ama şu 3 senelik dönemde hocalık namına iyi değil
ha çok kötüde değil ama kesinlikle iyi değil
ya bu insanlar 3 sene şampiyon olmuş adama niye sallıyor niye güvenmiyor hiçmi merak etmiyorsunuz abi
Hakan C hayirli olsun diyebiliriz bence
Umarim Lemina yerine düsünülmüyordur
Okan‘in 4-2-4 düzeninde Hakan elek olur
Okan icin fazla defansif olur bu düzenHakan-Mario
Lucas
Sara yedeğe düşer en son formları dikkate alınırsa.
Okan galiba saranin yerine oynatacak. Bu da bizim sonumuz olur. Torrik kesilmez. Lemina takımın emniyet pimi onu da kesmez , kesemez. Keserse tüm camiayı karşısına alır. Kesik yiyecek galiba sara.Hakan C hayirli olsun diyebiliriz bence
Umarim Lemina yerine düsünülmüyordur
Okan‘in 4-2-4 düzeninde Hakan elek olur
hakan gelirse Türkiye ligini salla avrupanın bile sayılı orta sahalarından birine sahip oluruz bence
Ben de gram begenmem Okan‘in hocaligini ama Lemina‘nin verdigi katkidan ve takim icin sagladigi pozitif degisimden sonra hala ayni kafadan devam edecekse artik diyecek sözüm yoktur.sonra niye okan eleştiriliyor
verdiği güven bu işte
hepimiz biliyoruz bunun hayalini kurduğunu
hakan torreira
osimhen-icardi
şöyle bir omurgs hayal efiyordur![]()