- 2 Temmuz 2011
- 137.777
- 58.725
- 5.488
Bunlara rashica gedson ver mutlu olurlarHakan'ın alman pasaportu da var beğenmeyen tayfa onu da göz önüne alsın tam turk sayılmaz yani
Hala angelino bokluyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlara rashica gedson ver mutlu olurlarHakan'ın alman pasaportu da var beğenmeyen tayfa onu da göz önüne alsın tam turk sayılmaz yani
isteyereknasıl alacaksın dostum bi söylesene
Ben hatta bu açıklama yüzünden spkdan ceza yedik diye de hatırlıyorum ceza resmen ödül oldu
3-4-3 diziliminde bir kadro derdik rtasBuna ne derdiniz
Lemina davinson abdülkerim
Barış torreira hakan eren
Yunus osimhen sane
Ben hayır diyorum
@Veli Baltacıevet 120 k euro mu ne ceza yemiştikBen hatta bu açıklama yüzünden spkdan ceza yedik diye de hatırlıyorum ceza resmen ödül oldu
O değil de city'nin acilen kaleciye ihtiyacı var.
Simon inzaghiyi almak lazim 15 günde fark koydu.bu al hilali hiç izlemedim ama city yeniyorlarsa kesin 2-3 tane fark yaratan topçusu vardır
kimse onlar alınmalıdır
Ne alaka abicim, oyuncular arasında niye taraf oluyonuz ilkay da gelsin hakan daİlkay Gündoğan'ı asla almasın yönetim Hakan'ın yaptığını yapamayan sözde Galatasaray'lı 1 ay önce CL finali oynayan adam prime döneminde kulübü Inter'e atar yapıyor işte gerçek Galatasaraylılık bu