Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa 2 den halen cuestaya teklif gelmemiş olması entresan..
cuesta efsanevi iorfanın stoper versiyonu gibi.Bu adamı alanı ve alacak olana önereni bizim scoutlarda işin içinde varsa komple kovardım.Yöneticilerinde yüksen divanda yargılardım.O derece kötü bir stoper malesef.

Tamam çok iyi anlıyorumda bizim ihtiyacımız olan Torreira Lemina Tandemini bozmak değil önlerine Florian Wirtz gibi bir 10 numara (abartıyorum ama) sadece isteğimiz bu.Ana kadroda.Çilingir,tıkanan oyunu rahatlıkla açabilecek.
Sence bu olayda Hakana ne kadar ihtiyacımız var.Aynen dediğin gibi bir oyuncu diyorsan Hakan için başımla beraber.Bizim ihtiyacımız Mertens in daha aktifi .20-30 a kıyacaksan eğer böyle topçu getirmelisin.
Hakan müthiş bir derin oyun kurucu yav. İleri çekersen ilerde de oynar. Fırsat varsa acımam alırım. Lemina-torreira tandemini bozmamak evet önemli de 60 tane maç var maçlar artık 90 dakika da değil ilk yarı uzatmaları dahil 100 dakika ortalamasına çıkmış durumda. Eskiden 70 dakika sayada gezip 20 dakika oynasan yeterdi +3 dakika da uzatma alırdın 23 dakika verimli bireysel oyun lazımdı.

Artık 5 yabancı ile güç yeniden depolanıyor ekstra olarak efor gerekiyor.
Her birine 2500 dakika üstü oynatabilirsin. Hakan-Sara-Lemina-Torreira olarak düşündüğünde.
Bu transferi cazip kılan hakanın yerli olması.

Torreiranın bu sene oynadığı toplam süre 2.768 dakika. Atom karınca her maç tüm eforunu harcayarak tükenme noktasına gelmişti bir ara. Bu sezonun müzmin yedeği hangi maçta oynadığını kimsenin hatırlamadığı demirbay 500 dakika almış misal. Demirbay minimum 2000 dakika alsaydı torreira daha da az yorulurdu bu çocuk 90. dakika neden hala kendini yırtsın.

cuesta efsanevi iorfanın stoper versiyonu gibi.Bu adamı alanı ve alacak olana önereni bizim scoutlarda işin içinde varsa komple kovardım.Yöneticilerinde yüksen divanda yargılardım.O derece kötü bir stoper malesef.

İorfa haa arkada radyo 45 lik mi çalıyor üstad?

yaptigi aciklama gelecek gibi durmuyor. Daha cok takimin yanindayim burada olmaktan mutluyum demek istemis.
Başkan ile lautaroya sallamış la onlarin buna salladigi gibi işte buradan ayrılık kesin çikar ama yönü bize mi olur onu bilmiyorum. Instadan bunu paylaşacak hali yoktu ya :asd:

insan ister istemez şu bütçeyi erden başkana verseydik şuan gyökeres gelir mi acabayı konuşuyorduk

Anlamadım açıklamayı. İnter'de kalmak mı istiyorum demiş yani? Net olamamış Hakan.
Bir sebepten dolayı bununla interin arası açılmış işte buda o çözülmezse duruşumu bozmam ben haklıyıma getiriyor.
Bir futbolcu bir takımın kampından ayrılıp gidiyorsa ve peşine dik durma vs diyorsa o ipler kopmuş demektir daha da düzelmez.
İnter defteri kapandı kendisi için artık. İtalya defteri de kapandı dolaylı olarak.

Osi olmazsa lautaro biz alalım hakan orada kalsın. Sukunet sağlanmış olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt