- 26 Ocak 2021
- 41.134
- 40.397
- 3.078
Kaleci işini bitirmemiz gerekiyor artikYok la olacak şeyler artık doğal karşılamamız lazım.
Cezbedici bir kulüp olduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci işini bitirmemiz gerekiyor artikYok la olacak şeyler artık doğal karşılamamız lazım.
cuesta efsanevi iorfanın stoper versiyonu gibi.Bu adamı alanı ve alacak olana önereni bizim scoutlarda işin içinde varsa komple kovardım.Yöneticilerinde yüksen divanda yargılardım.O derece kötü bir stoper malesef.Fransa 2 den halen cuestaya teklif gelmemiş olması entresan..
Hatipoğlu ile cazibeye doğru mu diyosun heisYok la olacak şeyler artık doğal karşılamamız lazım.
Hakan müthiş bir derin oyun kurucu yav. İleri çekersen ilerde de oynar. Fırsat varsa acımam alırım. Lemina-torreira tandemini bozmamak evet önemli de 60 tane maç var maçlar artık 90 dakika da değil ilk yarı uzatmaları dahil 100 dakika ortalamasına çıkmış durumda. Eskiden 70 dakika sayada gezip 20 dakika oynasan yeterdi +3 dakika da uzatma alırdın 23 dakika verimli bireysel oyun lazımdı.Tamam çok iyi anlıyorumda bizim ihtiyacımız olan Torreira Lemina Tandemini bozmak değil önlerine Florian Wirtz gibi bir 10 numara (abartıyorum ama) sadece isteğimiz bu.Ana kadroda.Çilingir,tıkanan oyunu rahatlıkla açabilecek.
Sence bu olayda Hakana ne kadar ihtiyacımız var.Aynen dediğin gibi bir oyuncu diyorsan Hakan için başımla beraber.Bizim ihtiyacımız Mertens in daha aktifi .20-30 a kıyacaksan eğer böyle topçu getirmelisin.
Sıkılanlar için k köy evimiz adlı çalışmayı izleyebilir..
cuesta efsanevi iorfanın stoper versiyonu gibi.Bu adamı alanı ve alacak olana önereni bizim scoutlarda işin içinde varsa komple kovardım.Yöneticilerinde yüksen divanda yargılardım.O derece kötü bir stoper malesef.
bejekenin kadrolu hakemi karaoğlana dua etsinlerBu maç 0-5 / 0-6 olmaliydi. Elimizden kurtardilar yine bunlari, ha birde biz çok kaçirdik
Onsuz tabi kiHatipoğlu ile cazibeye doğru mu diyosun heis![]()
Başkan ile lautaroya sallamış la onlarin buna salladigi gibi işte buradan ayrılık kesin çikar ama yönü bize mi olur onu bilmiyorum. Instadan bunu paylaşacak hali yoktu yayaptigi aciklama gelecek gibi durmuyor. Daha cok takimin yanindayim burada olmaktan mutluyum demek istemis.
Benim abimde 80 90 arasında çıkan bir futbol dergisi vardı onu ansiklopedi gibi kaplamıştı belki 40 sayı onlaı çok okurdum ordan 80 90 arasına da hakimimİorfa haa arkada radyo 45 lik mi çalıyor üstad?
Benim abimde 80 90 arasında çıkan bir futbol dergisi vardı onu ansiklopedi gibi kaplamıştı belki 40 sayı onlaı çok okurdum ordan 80 90 arasına da hakimim
Ahmet ercanlar gibi niye yaziyorsunHakan calhanoglu sürpriz ve şaşırtıcı oldu sizin icin di mi?
He işte daha çok sürpriz olacak daha önce dediğim gibi
Ama hakanda 2-3 güne bence teklif veririz diyorum ben
Bir sebepten dolayı bununla interin arası açılmış işte buda o çözülmezse duruşumu bozmam ben haklıyıma getiriyor.Anlamadım açıklamayı. İnter'de kalmak mı istiyorum demiş yani? Net olamamış Hakan.