Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz, birsey soracagim. Hic piyasadan haberin var mi yoksa oylesine mi yaziyorsun? Max 5 maas yazmissin kariyerinde bir basarisi olmayan oyuncuya. 5 milyon TL mi yoksa? Kime max 5 verelim? Promise David icin dediysen verecegin 1.5 milyon euro olur en fazla.

Iyice Al Hilal'e cevirdiniz kulubu yakinda ya Habibi falan yazariz forumda.
Ben düşük yazacaktım buna da düşük olmaz denir diye max olanı yazdım aslında görüşüm sizle aynı. Ama oyuncuyu isterim sahsen

Osimhen muhabbeti kabak tadı vermeye başladı. Gelecekse gelsin,gelmeyecekse yolu açık olsun. Bu kadar bekletilmez.

Osimen'in olmadığı ve Morata'nın gittiği durumda beni isteğim İcardi- David Promise- Franculino(2003 ve ileri hattın her yerinde oynar) gibi bir şey isterdim. Lakin Osimen olmazsa sanki bizimkiler J.David'in de hala boşta olduğu senaryoda onu alacaklar gibi bir hissiyatım var ki oyun tarzı bence İcardi'ye benziyor o yüzden daha yıpratıcı birini isterim.
Yalnız dışarıdan bakınca düşük maliyetli ve bayağı iş yapan bir ofans hattı gibi duruyor.

Osimhenin olmadığı durumda şu dediklerinin olması lazım zenci power durdurulması güç. İkisi de top taşıyor birini kanat bölgesinde falan oynatıyorsun ve yaşları çok genç. Olası bir Mbappeli Monaco patlamasının benzerini yaşarsak çok deli paralara bu adamları 1 sene sonra okutursun.

Baturina yı como mu almıştı

tecavüzcü pislik futbolcu istemem

Dündar abi bir şeyler biliyordur

IMG_8317.webp

Yavaş yavaş Victor Boniface gitmeliyiz yada başka bir oyuncu,kim bilmiyorum. 10 numara içinde hiç isim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt