Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupada 3lü oynamalıyız

Ligde 4lü

Buna istinaden hamle yapalım

Millet çatır çatır transfer açıklıyor, duranlar ibramlar, bizimkiler daha kaleci alamadı. 😡🤬

ya şu kiralama işlerinde zorunludan ziyade şarta bağlı koymak lazım her türlü angelino gibi
en azından 15-20 maç oynama şartı koysak anlıyorsun herifin tutup tutmayacağını mesala ona göre oynatmazsın
millet bizden zanioloları nellsonları öyle kiralıyor biz direkt gidip frankowski jacobs alıyoruz zorunlu şekilde

frankowski
Cuesta
Jacobs
Jelert

Yabancı diye de belirtmemiştin takımda 2.5 alan yok demişsin.
Belirtmedim doğru yerliler zaten TL alıyor. aciklamasini onceki mesajlarda da yaptim . ben zaten çok alınmasından yana değilim maaşta belli isimler dışında. Kendi istediğim oyuncular da o şekilde zaten

Son düzenleme:
Hakan gibi oyuncun var mı orta sahanda ihtiyaç yok diyebiliyorsunuz. İyice kendinizi dev aynasında görmeye başladınız.

apo bardakcıya 1 adet teklif geldi mi

böyle ters giden topçuları takımda tutmayacaksın hocanın egosunu sarsarlar melihim. Fatih hoca böyle çıkıntılık yapanları hemen şutluyordu.
Gitmek istiyorum derken hoca kalmasini da istemiş pukim.

Berk, sinan anlatiyordu gecmis programlarindan birinde

Abraham detayları: 2 milyon kiralama: 13 milyon zorunlu satın alma: 2 milyon her türlü gerçekleşecek bonus(gerçekleşmeden ayrılırsa ödeme yükümlülüğü koymuşlar.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt