- 3 Temmuz 2012
- 138.389
- 87.144
- 5.338
Hakan transferi artık neticelenmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alperim canın sağolsun ya olur öyle biz takmıyoruzSoru sormaları problem değilde bazı şeyler çok net ortada olunca neyini sorular o kısmı anlamıyorum
Sıcak olm nefes alamıyoruz![]()
PahalıKlima yok mu okadar adminsin
Hakanı istiyon mu ugurcumYav Duran'i yarısı yolda gorse tanımaz, saatçi filan sanıp devam ederler. Sırf pahalı diye yükseldi millet sahada topunu oynasın da görelim neymiş çok da kasmaya gerek yok Araplar bir tomar para verdi diye Uber topcu olmuyor. Zaniolo kamiline bakarken gördüm eyvallah kötü de demiyorum ama bulunmaz bir profil de değil hele bu paralara.
Bizim tarafta can sıkan kısım iyi bir kaleci veya iyi şartları oluşacak gibi görünen kaleci profili hala yok, büyük sıkıntı.
Hadi geleni geçtik o bekleniyor, fırsat, okazyon, bariyer bla boş eyvallah da gidecek zibille adam var bunları bekletip de kar sağladığımız ben hatırlamıyorum, hızlıca temizliğe girişmeliydik kim gidecekse adı konulmalı.
Valla iyi oldu ödüm kopuyordu şu kalası alacaz diyeKurtulduk bundanda hatip zorla bize aldıracaktı.3lü pozisyon stoperini 4lüde oynatan avuçlar.
o yakalanır 20. dkda
kavgalı mısınızo yakalanır 20. dkda
tek bacağı olmayan topçuları önermekten ihraç
Mevcut şartlarda hayır.Hakanı istiyon mu ugurcum
Söz konusu ekimizin menfaatiyse bizler üstadcengiz hocam her zaman ekibimizin ali menfaatlerini savunuyorsun bu konuda örneksin
aynen öyle bir çıkıntılık yapar deşifre olur hemen mertom. Benim İnter forumu baskın ekibim şu olurdu;o yakalanır 20. dkda
tek bacağı olmayan topçuları önermekten ihraç
ne hikmetse biz santraforda icardiye dönünce fbyle bjk diğer sezon süt gibi bembeyaz oğlanlar aldılar,, dzekoyla immobile
yine ne hikmetse biz bu sefer osimhen yapınca bunlarda koştur koştur gidip en siyah olanı biz alacağız yarışına girdiler,, duranla ibrahim :d
ne hikmetse artık
Hallet bu işi dostum.Osimhenin ülkesine 10 adet bayraktar tb2 hibe edilmelidir
Hallet bu işi dostum.