Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan transferi artık neticelenmeli

Yav Duran'i yarısı yolda gorse tanımaz, saatçi filan sanıp devam ederler. Sırf pahalı diye yükseldi millet sahada topunu oynasın da görelim neymiş çok da kasmaya gerek yok Araplar bir tomar para verdi diye Uber topcu olmuyor. Zaniolo kamiline bakarken gördüm eyvallah kötü de demiyorum ama bulunmaz bir profil de değil hele bu paralara.

Bizim tarafta can sıkan kısım iyi bir kaleci veya iyi şartları oluşacak gibi görünen kaleci profili hala yok, büyük sıkıntı.

Hadi geleni geçtik o bekleniyor, fırsat, okazyon, bariyer bla boş eyvallah da gidecek zibille adam var bunları bekletip de kar sağladığımız ben hatırlamıyorum, hızlıca temizliğe girişmeliydik kim gidecekse adı konulmalı.

Yav Duran'i yarısı yolda gorse tanımaz, saatçi filan sanıp devam ederler. Sırf pahalı diye yükseldi millet sahada topunu oynasın da görelim neymiş çok da kasmaya gerek yok Araplar bir tomar para verdi diye Uber topcu olmuyor. Zaniolo kamiline bakarken gördüm eyvallah kötü de demiyorum ama bulunmaz bir profil de değil hele bu paralara.

Bizim tarafta can sıkan kısım iyi bir kaleci veya iyi şartları oluşacak gibi görünen kaleci profili hala yok, büyük sıkıntı.

Hadi geleni geçtik o bekleniyor, fırsat, okazyon, bariyer bla boş eyvallah da gidecek zibille adam var bunları bekletip de kar sağladığımız ben hatırlamıyorum, hızlıca temizliğe girişmeliydik kim gidecekse adı konulmalı.
Hakanı istiyon mu ugurcum

Hakanı istiyon mu ugurcum
Mevcut şartlarda hayır.

İhtiyaç yok illa biri gelecekse o familyadan İlkay tercih ederim daha ucuz ve daha arayışımıza uygun olur. Hoca Hakan geldi diye orta sahayı bozacak belki daha iyi olur da mevcutta iyi zaten kötü olma ihtimalini de doğruyoruz boş yere hem de çok maliyete bence makul ve alınması gereken bir risk gibi gelmiyor.

He yarın Sara satılır 25 milyona o zaman 15 milyona gelen Hakan ballı kaymak olur işte ama bu matematik yoksa bence kel alaka bir iş.

Hadji Diouf''u 20 milyona satmayız demiş kulübü, sanırım 30 istiyorlar

Şikeciler Asensioyu alıp ne yapacak yaw İrfan Canın ispanyol versiyonu bu adam. Forvet arkası desen Talisca var saçma salak işler Tadicin yarısı kadar katkı veremez Asensio

cengiz hocam her zaman ekibimizin ali menfaatlerini savunuyorsun bu konuda örneksin
Söz konusu ekimizin menfaatiyse bizler üstad

angry hulk smash GIF

o yakalanır 20. dkda

tek bacağı olmayan topçuları önermekten ihraç
aynen öyle bir çıkıntılık yapar deşifre olur hemen mertom. Benim İnter forumu baskın ekibim şu olurdu;

Sami Karakoç (mixer)
Barış Savaş (gazlamacı)
Ali Bektaş (derin futbol bilgisi)
Suat Kara (analiz manaliz derken araya vınlama)
Veli Baltacı (organizatör)

ne hikmetse biz santraforda icardiye dönünce fbyle bjk diğer sezon süt gibi bembeyaz oğlanlar aldılar,, dzekoyla immobile

yine ne hikmetse biz bu sefer osimhen yapınca bunlarda koştur koştur gidip en siyah olanı biz alacağız yarışına girdiler,, duranla ibrahim :d

ne hikmetse artık

müthiş yakalamışsın 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt