Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu ariası alsak çok iyiymiş ya
okan buruk özellikle çok istemişti kendisini. bizim süper futbol ustası taraftarlar adamın ne olduğunu bile bilmiyordu. yöneticilerimiz almayı başaramadı.

bizim futbol profesörlerinden ise bir çıt bile yok. hepsi ölü taklidi yapıyor, "iyi oyuncuymuş" yazamıyorlar bile oyuncuyu hoca önerdiği için. çok komikler lan. :d

4 Temmuzda masonum

okan buruk özellikle çok istemişti kendisini. bizim süper futbol ustası taraftarlar adamın ne olduğunu bile bilmiyordu. yöneticilerimiz almayı başaramadı.

bizim futbol profesörlerinden ise bir çıt bile yok. hepsi ölü taklidi yapıyor, "iyi oyuncuymuş" yazamıyorlar bile oyuncuyu hoca önerdiği için. çok komikler lan. :d

okan önerdiyse bomboş topçudur üzgünüm veli

al hilalin city yendiği bir turnuvayı ciddiye slacak değiliz

izlemeyede gerek kalmadı

Icardi'den dolayı suyun karşı tarafları Immobile-Dzeko işine girerek İtalya işini kopyalamaya çalıştılar. Osimhen sonrası da hızlı siyahi forvet kopyası işine girdiler.
İnanılmaz bir şey yav. Hiçbir şekilde kendilerine özgü bir fikirleri/planlamaları yok.
Deja vu oldum

asensio can sıktı ya bu herifi almamalılar
Çıkan haberlere bakarsan oldu gibi o iş ama sana çok katılıyorum maalesef Duran umrumda değil de bu adam net iyi topçu oynamak isterse bu dandik ligde epey puan kazandırır tek başına Arap çöllerinden gelip ayakta zor duran Talisca bile sadece şut çekerek maç çözüyor bu adam daha komple topçu aslında biz alıp Mertens ikamesi denesek mantıklı hep onlarin yaptığı gibi en kötü onlar güçlenmemiş olur da yapacak yönetici lazım elimiz her türlü daha güçlü.

asensio can sıktı ya bu herifi almamalılar
önceki dönemlerde gerçek anlamda tadic'e ve (yaşı da olsa) dzeko'ya canım sıkılmıştı benim. iki kadayıf, derbilerde nal toplatacaktı, işin o kısmını tahmin ediyordum ama klas topçu anadolu maçlarında falan her zaman iş yapardı bu ligde ya.

asensio işine aynı şekilde canım sıkıldı. sabah da yazdım. ayrıca dzeko ve tadic ile mukayese edilmeyecek kadar kadayıf olmayan bir oyuncu aynı zamanda. henüz 29 yaşında. umarım olmaz bu iş.

asensio kıvraklığını kaybettiyse bomboş topçu olmuştur

buralara düşüyorsa demek ki kıvraklığını kaybetmiştir

çok teknik değil ama zeki ve kıvrakdı

Resim

asensio masensioyu boşverin

anguissa partey milinkoviç gibi adamları almasınlar

kanatlara hızlı adam almasınlar kafi

gerisi önemsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt