Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi defteri oek acilmadan kapandi juvede de o zaman.

Supriz olmazsa alhilal ile bizim disimizda ciddi meblagda teklif alamayacak gibi

Ya da cok gaza gelecegi bir yer varsa kazancindan feragat edecek
Barca ve liverpooldan teklif bekliyor. Bence ikisinden de istediğini bulamayıp bize gelecek.

Barca ve liverpooldan teklif bekliyor. Bence ikisinden de istediğini bulamayıp bize gelecek.
Onlar avrupa kapsaminda bizim verdigimiz rakami garanti edemez.

Baya baya yok baba parayi gecelim 2 yila kazanirim ben gideyim kariyer takilayim derse cok daha dusuge oralara gidebilir.

Ama sanmiyorum. Al hilal ile bizim aramizda olacak o is. Biz tam ikisinin arasinda bir ortamiz(ki tecrube de etti ulkeyi)

David-Juve işine ben sevinemedim pek.

Osimhen-Gs işi yüksek ihtimalle olmayacağı için, David belki de ikna edebileceğimiz, gerçekçi bir profil olabilirdi.

Osi-Juve işi ise zaten en başından beri palavraydı yahu.

Onlar avrupa kapsaminda bizim verdigimiz rakami garanti edemez.

Baya baya yok baba parayi gecelim 2 yila kazanirim ben gideyim kariyer takilayim derse cok daha dusuge oralara gidebilir.

Ama sanmiyorum. Al hilal ile bizim aramizda olacak o is. Biz tam ikisinin arasinda bir ortamiz(ki tecrube de etti ulkeyi)
Kariyer ve üst düzey ligde mücadele isteği ile hareket etse Avrupa'yı seçer.

Parayı tercih etse Araplar'ı seçer.

Gs'ı seçmesi için geçerli bir sebebi yok gibi. Bir senelik bir mucizeydi. Yaşandı ve bitti.

Yönetim de bu meseleyi bahane olarak kullanarak, transfer döneminde kendine zaman ve alan açıyor açık bir şekilde.

Kaleci konusunda plan yok diyorsunuz da vardı işte tüm planları uğurcanı alırız üzerineydi.
Yine içerdeki hainler haberi uçurdu bayram değil seyran değil fenerin birden kaleci aşkı tutuştu ve uğurcan fenerde haberi çıktı.
Gülcanın muhabbeti doğru bu arada, direkt önümüzü kapatma hamlesiydi ve başarılı oldu, şuan uğurcanı bize de satamazlar o defter kapandı.
Osimhenle alakası yok, gevşek herifler her yere şunu alacağız bunu alacağız diye söylerse senin en kritik yerindeki en kritik oyuncun gittiğinde kilitlenirsin.
Trabzona takasla vs 1-2 sene vadeyle 8 milyona uğurcan alınacaktı şimdi para yok muhabbetiyle ona buna salça olup duruyorlar.

Geçen hafta da kalemşörlerin yine gardiyi boklama hamlesi de yine bazı itlerin bazı işleri bozma çabasıydı. Şu dakikadan sonra günaydan daha iyi kaleci getiremezler size diyeyim.

Hakan Çalhanoğlu'na özel bir hoşgeldin konusu açmayı düşünüyorum.

Nöbettekilerin yorumları çok önemli, bu transfer kesin olur mu ? sonra patlayalımm

Kaleci konusunda plan yok diyorsunuz da vardı işte tüm planları uğurcanı alırız üzerineydi.
Yine içerdeki hainler haberi uçurdu bayram değil seyran değil fenerin birden kaleci aşkı tutuştu ve uğurcan fenerde haberi çıktı.
Gülcanın muhabbeti doğru bu arada, direkt önümüzü kapatma hamlesiydi ve başarılı oldu, şuan uğurcanı bize de satamazlar o defter kapandı.
Osimhenle alakası yok, gevşek herifler her yere şunu alacağız bunu alacağız diye söylerse senin en kritik yerindeki en kritik oyuncun gittiğinde kilitlenirsin.
Trabzona takasla vs 1-2 sene vadeyle 8 milyona uğurcan alınacaktı şimdi para yok muhabbetiyle ona buna salça olup duruyorlar.

Geçen hafta da kalemşörlerin yine gardiyi boklama hamlesi de yine bazı itlerin bazı işleri bozma çabasıydı. Şu dakikadan sonra günaydan daha iyi kaleci getiremezler size diyeyim.
Vallahi eğer yazdıkların doğruysa, Fb sağolsun yine bize büyük bir iyilik yapmış olmuş.

Uğurcan'ı alıp kalecimiz var zannederek sezona girecektik. Bizi bundan kurtarmışlar işte. Allah onlardan razı olsun.

İşin diğer kısmı (bunlar Uğurcan'dan daha iyisini alamaz konusu) ayrı bir konu. Ona bir şey diyemeyeceğim artık.

Kariyer ve üst düzey ligde mücadele isteği ile hareket etse Avrupa'yı seçer.

Parayı tercih etse Araplar'ı seçer.

Gs'ı seçmesi için geçerli bir sebebi yok gibi. Bir senelik bir mucizeydi. Yaşandı ve bitti.

Yönetim de bu meseleyi bahane olarak kullanarak, transfer döneminde kendine zaman ve alan açıyor açık bir şekilde.
Oyleyse ileri hat adami icin niye bahane etsinlerki, su an beklenti arttirmis haldeler. Bastan tercihi biz olmayacagiz gibi derlerdi yukten kurtulurlardi.

Bizde hem cl hem para vad gibi durum cekici gelebilir ona. Ama hep diyorum, cok ufak ihtimal.

Ben kafayi kaleci isine takmis durumdayim. Bu kadar uzamamali

Ayrıca piyasadaki 15-20 milyonluk kalecileri geçelim.
Size olabilecekleri söyleyeyim.
Manudan düşerse onana,
Barcelona salarsa Ter stegen.
Bonservisle alabileceğimiz kaleciler suziki ve maignan onlar da uzun vadede ödeme planı kabul ederlerse.
Sakat olmasaydı muric ile santos almaya çalışırdı bunlar ikisi de uzun süreli sakatlığı var.

Oyleyse ileri hat adami icin niye bahane etsinlerki
Abi son cümlemde yazdım ya, alan ve zaman kazanmak için işte.

En sonunda Al Hilal işi olursa herkes 'o parayı tercih etmesi normal' diyecek.

İyi bir ligde büyük bir takıma giderse de 'adam parayı değil kariyeri seçti' denecek.

Yöneticiler ise 'elimizden geleni yaptık, sonuna kadar kovaladık, olmadı' diyecekler.

Yönetime kimse bir şey de diyemez bu durumda.

Cillop gibi bahane olarak kullanıyorlar bu durumu işte.

Bu dünya kulüpler zımbırtısı ne zaman bitiyor? Sirkülasyonu sağlayacak takımlar orada. Bitse de ne olacaksa olsa artık.

Osimhen ek sürenin ek süresini isteyince bütün planlar alt üst oldu

osimhen işinde benim de umudum azaldı

umarım iyi bir başlangıç santrafor imkanı çıkar kalan süreçte

Bu hafta kaleci işi çözülecek bence. Petrovic öncelikli chealsa ile anlaşılamadi. Perri ile anlaşıldı. Lyon 15 milyon istemiş. Bizim yönetim 8 10 civarı bitirmek istiyor. Öncelik Petrovic. Muslera gibi ayağı iyi libero kaleci diye öncelikli Petrovic

Muslera gibi ayağı iyi mi?

Sevgili Tuna çok iyi söylüyorsunda , Uğurcan'a 15 milyon vermekte ne bileyim,elinde Günay var iken.Bence caktı cuktu yu başka düşünceleri bırakıp yolumuza bakmamız en faydalısı .Son 4 attığımız maçta zatiallerini gördük.Bence genç bir kaleci alıp yolumuza devam etmemiz en mantıklısıda dün gece Juventus kalecisini görüncede insan kalesine iyilerini yakıştırıyor.
O ne dedi bu ne dedi sadece zarar verir.Hele rakibin ağzıyla iş yapmak en saçması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt