- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Adam avrupadan vergiden dusen maaş alacak zaten çok fazla teklif vermeye gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi 3 mac ustuste 90 dk oynasın diger dizini de sakatlar bir sezon daha oynamaz. 32 yasında adam diz sakatlıgından donup ilk 11 de oynayamaz. Onun oynayacagı 30 -45 dk olur. Ayrıca gecen sezon son 10 hafta iyi performansın ve kotu oldugumuzda bile mac kazanmamızın sebebi onde fiziksel gucu yuksek, rakiple bogusup yoktan pozisyon cıkartabilecek bir adam olmasıydı. Aynı taktikle icardi top bile alamaz. Ayrıca icardinin costugu donemde yanında her zaman Kerem gibi, Mertens gibi forvetlesebilen bir hucumcu vardı. Su an ortasahadan da kanatlardan da buna uygun adam yok.Osimhen olmaz ise icardinin arkasında yedek bekleyecek genç bir oyuncu alınmalı benim favorim igor jesus Igor Jesus - Oyuncu profili 2025
İcardi 3 mac ustuste 90 dk oynasın diger dizini de sakatlar bir sezon daha oynamaz. 32 yasında adam diz sakatlıgından donup ilk 11 de oynayamaz. Onun oynayacagı 30 -45 dk olur. Ayrıca gecen sezon son 10 hafta iyi performansın ve kotu oldugumuzda bile mac kazanmamızın sebebi onde fiziksel gucu yuksek, rakiple bogusup yoktan pozisyon cıkartabilecek bir adam olmasıydı. Aynı taktikle icardi top bile alamaz. Ayrıca icardinin costugu donemde yanında her zaman Kerem gibi, Mertens gibi forvetlesebilen bir hucumcu vardı. Su an ortasahadan da kanatlardan da buna uygun adam yok.
İcardiye cok bel baglanırsa guzel bir hikaye bu sene protestolarla kanlı bıcaklı biter.
Gunaydin, herif Ingiltere'ye gittiOsimhen olmaz ise icardinin arkasında yedek bekleyecek genç bir oyuncu alınmalı benim favorim igor jesus Igor Jesus - Oyuncu profili 2025
Daha 9 gun var.bugün günlerden osimhen
bu şekilde bakmak istemesemde sen de haklısın, sonuçta yönetimdeki profiller güven veren,işinin başındadır dediğimiz tipler değil.Abi son cümlemde yazdım ya, alan ve zaman kazanmak için işte.
En sonunda Al Hilal işi olursa herkes 'o parayı tercih etmesi normal' diyecek.
İyi bir ligde büyük bir takıma giderse de 'adam parayı değil kariyeri seçti' denecek.
Yöneticiler ise 'elimizden geleni yaptık, sonuna kadar kovaladık, olmadı' diyecekler.
Yönetime kimse bir şey de diyemez bu durumda.
Cillop gibi bahane olarak kullanıyorlar bu durumu işte.
2 hesabımı da engelledi benim bu "mals"
Gunaydin, herif Ingiltere'ye gitti
şanslısın2 hesabımı da engelledi benim bu "mals"
Evet forumca cop santrafor denildibuna biz çöp çekmiyor muyduk geçen sene
sana kazanabileceğimiz maks ücreti söyleyeyim 30 mZaniolo
Nelsson
Cuesta
Köhn
Kutucu
Jelert
Frankowski
bu 7 oyuncudan iyi para toplayıp gelen para ile stoper sağ bek ve kaleciyi bunlardan gelecek paralarla çözmek lazım, işte o zaman elimiz kuvvetlenir