Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her ne kadar iyi kaleci istesemde 20-30m gibi paralar kaleciye sıkmayı mantıklı bulmuyorum, böyle paraları harcarsak ve kaleci tutmazsa büyük sıkıntı
Aynen oyle. Ozellikle Muslera sonrasi bu taraftar kaleciyi iyi de olsa kotu de olsa yiyecek. O yuzden bizimkiler de ilk sene kiralik sonra opsiyonlu satin almak istiyorlar kalecinin tutup tutmayacagini gormek icin. Olmazsa da Gunay var elde nasil olsa.

Sunu da hatirlatmak lazim, pahali kaleci riskli dir sudur budur deniliyor ama zamaninda Muslera'yi aldigimizda Avrupa futbolunun en pahali kaleci transferleri arasinda yer aliyordu.

Her transfer risk ama bu devirde 10 milyona fantastik kaleci beklemek cahil isine benzer. O zaman no name birini alacaksin ve sabredecegiz madem fazla para verilmesin deniliyorsa. Hem potansiyelli, hem milli takimda kalecilik yapacak, hem refleksleri iyi olacak, oyunu okuyacak, cizgi kalecisi olmayacak dersen 10 milyon biraz hayalcilik oluyor.

chevalier benim hayalimdeki kaleci herkes 25-30 fiyatlı kaleciler öneriyor, büyük para vereceksen chevalier'i al ama alamayacağımız için Sommer gibi Ter Stegen gibi birini getirip idare etmek en doğrusu, genç bir Türk kaleci Adana'daki Deniz gibi 2 yıllık kiralama yapıp geleceği öyle planlamak gerekiyor

Neuyer sane gittiyse ben de gidiyorum deyip gelsin

ucuz kelepir burayı tatmin edecek kaleci yok o yüzden kendimizi boşuna yormayalım bakalım kim gelecek

her ne kadar iyi kaleci istesemde 20-30m gibi paralar kaleciye sıkmayı mantıklı bulmuyorum, böyle paraları harcarsak ve kaleci tutmazsa büyük sıkıntı
Zamanın bonservis ücretilerine göre Muslera'ya da hatrı sayılır bir para harcadık + L. Cana verdik.

Kaleci piyasası yüksek. 20-30 verilsin de demiyorum fakat çingene pazarlığı ile kaleci arıyoruz.

Sommer kısa boylu eleştirileri niye yok hala

Tipini geçtim artık gidelim bari şu Kevin Mier denen kaleciyi alalım 7-8 milyona hiç izlemedim ama yapacak bir şey yok artık. Jorgensen olur mu peki?
Guney Amerikali kaleci de risk, yani o riski alacaksak olabilir ama Avrupa tecrubesi yok iste.

Jorgensen su Chelsea'nin kalecisi mi? Onu vermezler ki, zaten daha Petrovic'i alamiyoruz onu nasil alacaksin?

Hey adamim senin derdin ne ha??

Yoksa bilerek her gelen teklifi reddedip avrupada dönem kapaninca gene bize mi gelecek? Öyle bir dusuncesi varsa insallah yönetimle de paylasmistir bunu

madem para vereceğiz 17 falan verelim Savic insin.Petrovic'ten de iyi kaleci zaten , milli takımda hocayla mı kavga etti yada ayağı iyi değil fantezi işlerine mi giriyor hocaları bilmiyorum da hani isim anlamıyla baktığımızda direkt goalkeeper olarak çok daha iyi petrovicten

Guney Amerikali kaleci de risk, yani o riski alacaksak olabilir ama Avrupa tecrubesi yok iste.

Jorgensen su Chelsea'nin kalecisi mi? Onu vermezler ki, zaten daha Petrovic'i alamiyoruz onu nasil alacaksin?
Evet o. Risksiz alabileceğimiz kaleci yok gibi. Petrovic- Perri en risksizleri gibi ismi geçenlerden. Oly bıraksa 5+ 15 zorunlu satın almaya Tzolakis'i hemen alırdım bize en risksizi o olurdu. Hem liginin büyük takımında, taraftar baskısını biliyor, Avrupa kupası var, yaşı çok genç ama Olympiacos satmıyor onu da.

Sunu da hatirlatmak lazim, pahali kaleci riskli dir sudur budur deniliyor ama zamaninda Muslera'yi aldigimizda Avrupa futbolunun en pahali kaleci transferleri arasinda yer aliyordu.

Her transfer risk ama bu devirde 10 milyona fantastik kaleci beklemek cahil isine benzer. O zaman no name birini alacaksin ve sabredecegiz madem fazla para verilmesin deniliyorsa. Hem potansiyelli, hem milli takimda kalecilik yapacak, hem refleksleri iyi olacak, oyunu okuyacak, cizgi kalecisi olmayacak dersen 10 milyon biraz hayalcilik oluyor.
No name ama iyi kaleciler bulunabilir tarafindayim ben . Bu şekilde alinsin demiyorum ama her mevki icin buna çaba harcanmali şahsi görüşüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt