Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.734
- 7.363
- 1.843
kavukcu musun nesin çık bi açıklama yap her gün yeni bi 30 m euroluk adam gündeme giriyor yangın başlayacak yakında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence tam tersiBonservisi ben hallederim dedi bizim kerizler de inandı muhtemelen
Yumos yumoş oluruz
Beyler böyle oynayalım demiyorum, Lemina, Torreira, Sara ortasahasının türk muadili, türk simetrisi, türk alternatifi diyorum.Sanches gene kafayı yer geçen yılın ilk yarısında gibi
Yani yönetimden tiksiniyorum ama 3 takım da 1 transfer yaptı en iyisini biz getirdik hem de en erkenRakipler tak açıklama yapıyor getiriyor. Bizim her transfer piyasa da dolaşıyor lastik gibi uzuyor, taraftar felç geçirip ana avrat dümdüz sovmeye başlıyor, kangren oluyor. Sonrasında olursa oluyor.
X bize giriyorX e girebiliyor musunuz
Gardi olmadan bakkaldan sakız alamaz bunlar. Ciddiye alıp kimse görüşmez bunlarla. İlk görüşmeler bizim ismimizin büyüklüğünden oluyor. Erden olsaydı, Osim işi bin kere çözülmüştü.6 ay Sane içim bastırdın aldın. Ulan Muslera’nın gideceği 1 yıldır belliydi. Niye 6 ay evvelden başlamassın kaleci transferine. Çok garip bir yönetimimiz var.
Usta yok yok yok bu kabiliyet beceri yok bunlarda. Net olarak ortada bu. Ömrümde bunlarla eş değer çapsızlık elmasta gördüm, gerçi o + HAİNdi.Rakipler tak açıklama yapıyor getiriyor. Bizim her transfer piyasa da dolaşıyor lastik gibi uzuyor, taraftar felç geçirip ana avrat dümdüz sovmeye başlıyor, kangren oluyor. Sonrasında olursa oluyor.
Duyum mu aldın P. Enisciğim?Bu gece Hakan Ç. Haberleri çoğalabilir tetikte olalım
Bir miktar Jelert karşılığında paylaşırımDuyum mu aldın P. Enisciğim?
Aksine futbol subesi bizden sonra kuruldu. Adi ustunde jimnastikci bunlar aslindaDuyanda bizden 20yil evvel kurulmus sanar. Tinerin zararlari