Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğu insanın gözünde 2023 yaz transfer dönemi başarısızlıktı ve Erden Timur sabahtan akşama hadsizce eleştiriliyordu, şovmen yakıştırması yapılıyordu sürekli. Oysa o transfer döneminin yegane hedefi Icardi'yi almak olmalıydı ve bir şekilde yeni patlamış Arap piyasasına rağmen bunu başardık

Bunun dışında Davinson gibi bir adamı aldık o dönem ki tarihimizin en iyi stoperi olmaya aday biri. Günay, Kerem, Kaan gibi fayda aldığımız yerliler kattık kadroya. Saldırılara sebep olan 'tutmayan' transferlere bakınca da (Zaha, Ziyech, Ndombele, Tete, Bakambu, Angelino) hepsinden zarar etmeden hemen kurtulabildik ve hatta bu süreçte para kazandık

Ben benzer bir yaz dönemine razıyım. Yegane öncelik sonuna kadar Osimhen transferini zorlamak ve bir şekilde oldurmak olmalı. Zaten bu gerçekleşirse kalanının önemi yok, başarılı bir dönem geçirmiş oluruz

Fb Guessand'ı alıyor diye kim diyor

Guessand ile konuşalım Osimhen'in kararını vermesini beklesin

Bir senelik Duran'a €25m verilmezdi de Guessand zu Fb olur sonunda da biz Osimhensiz kalırsak hiç hoş olmaz

Kafasını karıştıralım Guessand'ın biraz

mantıklı bakarsak eğer osimhen 40 bons
22 maasa bizde , olene kadar

Monaco forması giyen santrafor Breel Embolo, Galatasaray'ın listesinde yer alıyor.

[@OAccomando91]

Böyle yazıp yazıp siliyorum.. daha ağır yazmamak için

Okan 3 değil 30 şampiyon olsun balıyla pekmeziyle olacak her zaman..

Plan namına program namına hiçbirşey yok bu adamda

Kardeşim Muslera nın ayrılacağı 8 ay önce belliydi.. ne bekledin şimdiye kadar ?

Niye takip etmedin neden bi temsilci görevlendirip maç antrenman sosyal hayat karakter analizi yaptırmadın kalecinin..

Futbolcu bakmak analiz etmek gerine yaz geldi tatil deyip karı kız peşinde koşmuyorsa hiçbirşey bilmiyorum

Gardi ne koparırsa kabulumüz kafasında devam et okan efendi
Ne fesat bir yorum bu ya. Zor bir hayatın olmalı. Çünkü gelişmeleri bu kadar büyük önyargıyla ele almak biraz deneyim ister bu konuda.

Okan Buruk ismi belirleyip vermiştir. Yönetici alacak topçuyu hoca değil.

Ankette icardi ye oy verenler hangi kafayı yaşayarak tıkladı çok merak ediyorum. Allah akıl fikir versin size

Böyle yazıp yazıp siliyorum.. daha ağır yazmamak için

Okan 3 değil 30 şampiyon olsun balıyla pekmeziyle olacak her zaman..

Plan namına program namına hiçbirşey yok bu adamda

Kardeşim Muslera nın ayrılacağı 8 ay önce belliydi.. ne bekledin şimdiye kadar ?

Niye takip etmedin neden bi temsilci görevlendirip maç antrenman sosyal hayat karakter analizi yaptırmadın kalecinin..

Futbolcu bakmak analiz etmek gerine yaz geldi tatil deyip karı kız peşinde koşmuyorsa hiçbirşey bilmiyorum

Gardi ne koparırsa kabulumüz kafasında devam et okan efendi
ne alaka yav , klübün en pahalı transferi hala sara , osimhen sana kiralık geldi , sanirsin saga sola 20-30 gömüyoruz , kaleci evet elzem ama acelesi olan bir durumda degil , günay ile ilk etabı atlatırız , ağustos basina kadar çözerler bence (gardisel ), okana sallayacak çok konu varken bu konu bence ağır kaçıyor

Ne fesat bir yorum bu ya. Zor bir hayatın olmalı. Çünkü gelişmeleri bu kadar büyük önyargıyla ele almak biraz deneyim ister bu konuda.

Okan Buruk ismi belirleyip vermiştir. Yönetici alacak topçuyu hoca değil.
Ne bilimsel bi yorum ya toz pembe flu bi hayatın olmalı benim yoruma önyargı ile yaklaşmak için pesimitizm fetişi olmalısın ..

50 tane isim mi önermiş yönetime ? Net bi isme bile gidilmedi..

Aldırdığı futbolcuları sayayım mı.. Gardi nin inisiyatif alarak getirdikleri hariç

Ne bilimsel bi yorum ya toz pembe flu bi hayatın olmalı benim yoruma önyargı ile yaklaşmak için pesimitizm fetişi olmalısın ..

50 tane isim mi önermiş yönetime ? Net bi isme bile gidilmedi..

Aldırdığı futbolcuları sayayım mı.. Gardi nin inisiyatif alarak getirdikleri hariç
Say bakalım öğrenelim biz de senin bildiğin gizli gerçekleri.

ne alaka yav , klübün en pahalı transferi hala sara , osimhen sana kiralık geldi , sanirsin saga sola 20-30 gömüyoruz , kaleci evet elzem ama acelesi olan bir durumda degil , günay ile ilk etabı atlatırız , ağustos basina kadar çözerler bence (gardisel ), okana sallayacak çok konu varken bu konu bence ağır kaçıyor
Kaleci özelinde yazdım.. 1 sene önce bile Muslera nın ayrılacağı belliydi

Neden kimseleri izlemedi detaylı araştırmadı da sürekli yeni yeni isimlere gidiliyor her gün?

Bir sene beklemesi doğru mu hiçbir şey yapmadan

Kimseyi düşünmemiş yatmış işte

al hilal saudi ligimizin burak yılmaz'ı hamdallah'ı almış. osimhen transını etkiler mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt