- 26 Ocak 2021
- 41.139
- 40.400
- 3.078
Hakan / ilkay ve kaleci surecini ibonun yonettigi o kadar belliki zaten olan olaylardan. Uzaydan baksak bile gorunur yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izlemedigini nerden biliyon yav , zaten td nin kaleci izlediğinde ilk defa duyuyorumKaleci özelinde yazdım.. 1 sene önce bile Muslera nın ayrılacağı belliydi
Neden kimseleri izlemedi detaylı araştırmadı da sürekli yeni yeni isimlere gidiliyor her gün?
Bir sene beklemesi doğru mu hiçbir şey yapmadan
Kimseyi düşünmemiş yatmış işte
Gariban adamın teki neyini etkilesinal hilal saudi ligimizin burak yılmaz'ı hamdallah'ı almış. osimhen transını etkiler mi
Gariban adamın teki neyini etkilesin
Üstüne dayak atarlar buna maaş vermeyip
Jelert..cuesta.. Kerem Demirbay..angelinho..frankowski.. yusuf demir.. Ahmet kutucu..Say bakalım öğrenelim biz de senin bildiğin gizli gerçekleri.
Atanmış istifa etmez, azledilir veya affını ister. Yönetimin istifasını istersin çünkü genel kurula karşı onların sorumluluğu var. Yani, sadece bir çalışan İbrahim bey.Yönetimi değil, tarihin en yüksek bütçesine rağmen işini yapamayan sportif aş deki beceriksizleri istifaya davet ediyorum.
O yaz 20 m euro bonservis bütçesiyle totale bakarsan çok iyi oyuncular geldi.Çoğu insanın gözünde 2023 yaz transfer dönemi başarısızlıktı ve Erden Timur sabahtan akşama hadsizce eleştiriliyordu, şovmen yakıştırması yapılıyordu sürekli. Oysa o transfer döneminin yegane hedefi Icardi'yi almak olmalıydı ve bir şekilde yeni patlamış Arap piyasasına rağmen bunu başardık
Bunun dışında Davinson gibi bir adamı aldık o dönem ki tarihimizin en iyi stoperi olmaya aday biri. Günay, Kerem, Kaan gibi fayda aldığımız yerliler kattık kadroya. Saldırılara sebep olan 'tutmayan' transferlere bakınca da (Zaha, Ziyech, Ndombele, Tete, Bakambu, Angelino) hepsinden zarar etmeden hemen kurtulabildik ve hatta bu süreçte para kazandık
Ben benzer bir yaz dönemine razıyım. Yegane öncelik sonuna kadar Osimhen transferini zorlamak ve bir şekilde oldurmak olmalı. Zaten bu gerçekleşirse kalanının önemi yok, başarılı bir dönem geçirmiş oluruz
yb ye elenmesi kadar boktan bir durum degil bu arada , bu yüzden tutmayan transfer muhabbetini gecelim derimJelert..cuesta.. Kerem Demirbay..angelinho..frankowski.. yusuf demir.. Ahmet kutucu..
Hadi herşeyi geçtim ..şampiyonluğu garantilemişiz.. gençlere süre vereceğine cuesta i kerem i oynatan birinden bahsediyoruz
Ben de onu diyorum, bence gayet başarılı bir dönemdi. Tutmayan transferlerin sebebi de yalnızca oyuncular değildiO yaz 20 m euro bonservis bütçesiyle totale bakarsan çok iyi oyuncular geldi.
Öncesinde ise tek başına 40 m euroluk sponsorluk anlaşması yaptı.
O dönem alınan oyuncuların neredeyse hiçbirinden zarar edilmedi.
Geçen sene ise 80 m euro transfer bütçesiyle alınıp kar edilir kesin denilecek tek adam yok.
O dönem 20ye alınanlarla geçen sene 80e alınanlar kıyaslanırsa arada da kalite farkı neredeyse yok.
Eline ekmek veren klube edepsizlik yapan menajerine haddini bildir once!@Serdar Ünsal Dayıma artık kendi isteğiyle dayım yerine kanks demek şu şekilde hissettiriyo bana yav
![]()
Kışla 80 okay de kışın Dursun para harcatmadı 35lik Boey satışına rağmen BBden çıkıcaz diye kandırdı herkesiBen de onu diyorum, bence gayet başarılı bir dönemdi. Tutmayan transferlerin sebebi de yalnızca oyuncular değildi
Geçen yaz 80m harcamadık ya, ben sadece yazları karşılaştırıyorum kış benim kafada farklıdır, ama geçen kış geçen yazdan bile kötüydü bir de ona tarihin en iyi GS transfer dönemi yorumu yapanlar vardı
Geçen yazı resmen Osimhen piyangosu kurtardı, Buchi Laba haklı. Onun dışında bir Batshuayi transferi 2023 yazındaki tutmayan transferlere benzerdi. Sara, Sallai, Jelert, Jakobs bunların hepsi girdi maalesef. Neyse ki Jakobs ve Sara'dan bir nebze faidelenebileceğiz Sallai de saçma sapan maliyetiyle Linnesçilik oynayacak, hoş bence Linnes kadar bile top oynamıyor da taraftar ve hoca seviyor herifi, en azından safi zarar değil