Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.530
- 8.009
- 1.428
Hepsi birbiriyle bağlantılı herifler.Ahbapçılık yaparak kendi adamlarını sokuyorlar klübün her yerine.GSYİAD'da çok tehlikeli.Siyasetin mi 2. Başkan Metin beyin mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi birbiriyle bağlantılı herifler.Ahbapçılık yaparak kendi adamlarını sokuyorlar klübün her yerine.GSYİAD'da çok tehlikeli.Siyasetin mi 2. Başkan Metin beyin mi?
top toplayıcı bile olsa yıldız olamazCuesta kampın yıldızı olacak diye hissediyorum. Hemen üstünü çizmemek lazim.
Haluk Yürekli İtalyan medyasına yön veriyorAl Hilal, Hakan Çalhanoğlu için devreye girdi. (Il Messaggero)
Ne içtin Mithat abiSizi seviyorum.
Florya ihalesi ucuza gitsin otur izleGs liseli tayfası aşırı sessiz acaba sebebi nedir.
Cuesta sağ bek veya 6 no denensinCuesta kampın yıldızı olacak diye hissediyorum. Hemen üstünü çizmemek lazim.
Akbabalar Erden Timur’u başkan yapmazlar ve hatta yönetimde dahi koydurtmazlar. O treni kaçırdık maalesef. Erden başkan, yönetimdeyken her türlü korumamız lazımdı. Beceremedik maalesefBizim erden timur yönetimine acilen ihtiyacımız var.
Ceza yiyeceğizAl Hilal, Hakan Çalhanoğlu için devreye girdi. (Il Messaggero)
Senelik 2 milyon euro'ya imza atmis
Besiktas'tan alacagi parayi da 5 taksitle odeyecekmis Serdar Adali.
ölüm ol da düş peşime ecel ol da al canımı
napardim bilmem seni bir gün görmesem
ardına bakma yolcu kader almaya geldi seni benden
bir daha dönme yolcu arama gittiğin yerden