- 21 Ocak 2010
- 72.635
- 51.085
- 5.003
beni sevindiren bir gelismeAl Hilal, Hakan Çalhanoğlu için devreye girdi. (Il Messaggero)
hakan ucarak gider arabistana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beni sevindiren bir gelismeAl Hilal, Hakan Çalhanoğlu için devreye girdi. (Il Messaggero)
Ciddi mi reisCuesta kampın yıldızı olacak diye hissediyorum. Hemen üstünü çizmemek lazim.
Başkan adayı olsun garanti seçilirAkbabalar Erden Timur’u başkan yapmazlar ve hatta yönetimde dahi koydurtmazlar. O treni kaçırdık maalesef. Erden başkan, yönetimdeyken her türlü korumamız lazımdı. Beceremedik maalesef
Senelik 2 milyon euro'ya imza atmis
Besiktas'tan alacagi parayi da 5 taksitle odeyecekmis Serdar Adali.
Cuesta kampın yıldızı olacak diye hissediyorum. Hemen üstünü çizmemek lazim.
30 kagat getirecek performans vericek , sonra gittiği takımdan o maaşı isteyecek , birazda burda yetiştiğini unutmasın , ben altyapı oyuncularından bunu beklerim acikcasianlamadım tam ne dediğini
Yunus gidiyor ve gittiği takımdan yüksek maaş istiyor
o yüksek maaşı bizden istemesin gibi bir şey mi diyorsun
ardına bakma yolcu kader almaya geldi seni benden
bir daha dönme yolcu arama gittiğin yerden
Bura yasaklı bilmiyom ama yasaklıysa da bu tiyatroyu görün öyle öleyim
Bura yasaklı bilmiyom ama yasaklıysa da bu tiyatroyu görün öyle öleyim
Senelik 2 milyon euro'ya imza atmis
Besiktas'tan alacagi parayi da 5 taksitle odeyecekmis Serdar Adali.
Ahmet konançmıydı neydi bi kemal ademi videosuyla ünlü oldu, bunlar da aynı kafada herhaldeVideo paylaşılsın diye Tammy Icardi'den iyi golcü diyenler de çıkar yakında. Burada asıl olay bu kepazeliği paylaşıp yaymamak.