Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bura yasaklı bilmiyom ama yasaklıysa da bu tiyatroyu görün öyle öleyim

Etkileşim için yapılan türlü şaklabanlıklar

Sosyal medyada geri zekalı yorumlar işini doğru düzgün yapan aklı başında kişilerin programlarından daha çok paylaşılıyor ve reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla herkes MAL olmak istiyor artık

Bura yasaklı bilmiyom ama yasaklıysa da bu tiyatroyu görün öyle öleyim

Ya dilara ya duran için 77 m euro ödendi yaaa çok büyük futbolcu yaaaa

Ulan bi de sanki Duran'ı aldılar. Tamam daha genç belki öyle bi gelişir ki birden Osimhen'den bile iyi olur falan neyse de siz şu anki halini bi sene oynatcaksınız almadınız ki herifi. Adam iyi çıkar ve TR'ye gelmek isterse seneye yazın biz alırız :asd:

chevalier benim hayalimdeki kaleci herkes 25-30 fiyatlı kaleciler öneriyor, büyük para vereceksen chevalier'i al ama alamayacağımız için Sommer gibi Ter Stegen gibi birini getirip idare etmek en doğrusu, genç bir Türk kaleci Adana'daki Deniz gibi 2 yıllık kiralama yapıp geleceği öyle planlamak gerekiyor
O çocuk için 25-30dan fazla ister. Ben ederson sonrası City yapmasını bekliyorum. Ayağı da iyi kağıt üstünde City'e uygun gözüküyor.

Interle görüşme yapmadan interli oyuncuları almaya çalışıyoruz. Hatip degisik bir sey deniyor

Ne cins bi transfer süreci bu,zevki sefanıza tüküreyim sizin yeteneksiz herifler

bence senin bahsettigin konuma gelkdiginde adami coktan kaybetmistik. muslera bence kaptanlik gorevini sahada yerine getiremiyordu. nelson her turlu tartismada yada potansiyel var durumunda hep hakemin ve olayin etrafinda bulunan bir adamdi. bu marcao gittikten sonra bozulmaya basladi. sanchez ile uyumlu olmamasinin sebebi de okan'in ikili orta saha ile suursuz onde baski futbolundan kaynakli. nelson ayagi da temiz olmadigi icin hizli oyun kuramayinca biletini kesti zaten. oyuncuyu bu duruma goturen bir surec var. bunu dogru okumak lazim
kaptanlık konusuna katılmak mümkün değil, musleranın ne kadar saygı gördüğü, sevildiği ve iyi liderlik ettiği giderken daha çok anlaşıldı. tartışmaya açılabilir bir şey değildi, hele nelsson için.

diğer konuda da katılamicam, OB ile 2 yıl boyunca gayet oynatıldı(22-23te zaten full oynadı, 23-24te de en çok süre alan stoperdi) çok iyi verim de alındı tartışmaya kapalı bence bu da.

Ama sürekli bir gitme isteği ve geçen yazdan beri dışardan da belli olan aşırı isteksizlik nelssonun sonu oldu. noldu gitti yarım sezonda 200 dk bile oynayamadı.

Saneyi alıp yüzyıllarca uykuya dalmak nedir

39 yasindaki kaleciyi gönderip 37 yaşındaki kaleciyi getiriyoruz

Vizyon

IMG_9956.webp

Tek yıl Sommer’e okeyim btw. Osi+Hakan+İlkay+Boey+Lucumi ile birlikte falan
Sommer iki sene üst düzey performe eder Hasanım. Kısa boylu olduğu için güzel yaşlanıyor. 2+1 sözleşmeyi gözüm kapalı veririm. Yannız biraz düşüşte aslında. Geçen sezon sonuna doğru peakledi. Yine de çok iş yapar

En azından mertcan ayhan,armando guneri bitirin

Ulan bi de sanki Duran'ı aldılar. Tamam daha genç belki öyle bi gelişir ki birden Osimhen'den bile iyi olur falan neyse de siz şu anki halini bi sene oynatcaksınız almadınız ki herifi. Adam iyi çıkar ve TR'ye gelmek isterse seneye yazın biz alırız :asd:
Reis bu hırdavat youtube a duran skills yazıp uzaktan attığı 2-3 golü görmüş, en beğendiğim forvet stili diye sıkıyor. Ben bu durani izledim oyun içinde yok herif, neye gçre osimhenle kıyaslıyor kendi de bilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt