Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok boşladık çok, belliydi böyle olacağı, seçime gidilmeli artık

Reis bu hırdavat youtube a duran skills yazıp uzaktan attığı 2-3 golü görmüş, en beğendiğim forvet stili diye sıkıyor. Ben bu durani izledim oyun içinde yok herif, neye gçre osimhenle kıyaslıyor kendi de bilmiyor
Napsınlar garibanlar. Osimhen'le mecbur kıyaslayacaklar. Osimhen gibi herif gelir mi gelmez. Duran boş oyuncu değil de kim Osimhen kadar topçu olabilir ki. Belki evrim geçirirse Mustafa Hekimoğlu falan. Radyasyonlu Ronaldo sineği falan ısırırsa olabilir

önümüzdeki 33 günde trans yapılmayacakmış gibi hissediyorum

Ne fesat bir yorum bu ya. Zor bir hayatın olmalı. Çünkü gelişmeleri bu kadar büyük önyargıyla ele almak biraz deneyim ister bu konuda.

Okan Buruk ismi belirleyip vermiştir. Yönetici alacak topçuyu hoca değil.
Puan kaybinda ki nadir oluyor puan kaybı zaten hocamın başlığında tatmin oluyor herkes . Ezbere de yorum yaziliveriyor burası gs falan diye halbuki eleştiri farklı niyet farklı

Sommer iki sene üst düzey performe eder Hasanım. Kısa boylu olduğu için güzel yaşlanıyor. 2+1 sözleşmeyi gözüm kapalı veririm. Yannız biraz düşüşte aslında. Geçen sezon sonuna doğru peakledi. Yine de çok iş yapar
Bence de götürür de kısa boylu olduğu için arada sövdürür. Biz yine 1+1+1 verelim de Dursun kaleci bulamayıp kendi ayrılmak isteyene kadar tutar muhtemelen. 3-4 sene sonra da Allison falanı aynı şekil yaparız

Sommer yerine Mondragon daha iyi olur gibi.
18 yaş fark fazla bir etki yaratmaz.
57-58 yaşına kadar kaleyi rahat götürür.

Sommerle transfere başlamışken sağ beke vazquez 10 noya da messi çekelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt