Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Karakullukcu ne diyor? Hakan Calhanoglu'na 12 milyon maas verecekmisiz. Baskan Hakan'i o paraya getirirse artik iyi niyetli olduguna beni kimse inandiramaz. Kesin Hatipoglu olayi bu.
Gündem olamıyorum diye iyice sıkmaya başlamış.

Geçen gün Duran transferini övmüş, biz bu maliyete alsak 1 ay yangın yapar yayınlarda.

Karakullukçu sadece yangın zamanı ateşi harlamaya yarıyor, geri kalan zamanlar engelle geç.

bons 10-12

maaş 4.5-5

hakan transferinde çıkılması gereken max tutarlar

bence bu da çok da neyse
Bize zorbalık yapıp bu paraları normalleştirdiler

Yok yok yok olmaz

Bonservis 7 çalışır

Maaş dediğin gibi olur

Bonservissiz alırsak imza parasıyla yıllık net kazancı 7-8 seviyesine gelebilir

Doğru max. budur

IMG_5416.webp

Düşündürücü.. HÇ

Osimhen bir yere gitseydi de kurtulsaydık şu işten. Arabistan'dan aldığı teklifleri bırakıp bize geleceğini düşünmüyorum. Hala ne kadar fazla kopartabilirim oradan veya acaba es kaza Liverpool vs tarzı bir iş olur mu diye bekletiyor, kendisi açısından normal ama bizim açımızdan süre geçtikçe aleyhimize işliyor. Alabileceğimiz veya ilgilendiğimiz adamlar kapılırsa ortada kalabiliriz bir anda. Icardi nasıl döner belli değil, Morata gitti deniyor, Ahmed topçu değil zaten. Şu durum hoş değil. Rakiplerimiz iyi kötü santrafor işini çözdüler. Ayrıca, şu anda Osimhen'in bir yere imza atmaması tamamen yönetime bahane oluyor. Ne olsa Osimhen'in durumu bekleniyor deniyor.

Osimhen bir yere gitseydi de kurtulsaydık şu işten. Arabistan'dan aldığı teklifleri bırakıp bize geleceğini düşünmüyorum. Hala ne kadar fazla kopartabilirim oradan veya acaba es kaza Liverpool vs tarzı bir iş olur mu diye bekletiyor, kendisi açısından normal ama bizim açımızdan süre geçtikçe aleyhimize işliyor. Alabileceğimiz veya ilgilendiğimiz adamlar kapılırsa ortada kalabiliriz bir anda. Icardi nasıl döner belli değil, Morata gitti deniyor, Ahmed topçu değil zaten. Şu durum hoş değil. Rakiplerimiz iyi kötü santrafor işini çözdüler. Ayrıca, şu anda Osimhen'in bir yere imza atmaması tamamen yönetime bahane oluyor. Ne olsa Osimhen'in durumu bekleniyor deniyor.
Ahmed Boxer ve Halil Dervishson ile CL maçları oynamaya hazırlanalım derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt