Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.552
- 20.856
- 2.233
Osimhen ayarı = Barcola filan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhan türkün kafa jetgiller ama abiOsimhen ayarı = Barcola filan.
Gündem olamıyorum diye iyice sıkmaya başlamış.Bu Karakullukcu ne diyor? Hakan Calhanoglu'na 12 milyon maas verecekmisiz. Baskan Hakan'i o paraya getirirse artik iyi niyetli olduguna beni kimse inandiramaz. Kesin Hatipoglu olayi bu.
Ben Hakan'a teklif yapacağımızı bile düşünmüyorum yawbons 10-12
maaş 5-5.5
hakan transferinde çıkılması gereken max tutarlar
bence bu da çok da neyse
Zaten sallıyordurSerhan türkün kafa jetgiller ama abi
ibram şov yapacak diye kulübün ağzına sıçmaya devam edecekse yapmayız inş zatenBen Hakan'a teklif yapacağımızı bile düşünmüyorum yaw
O zaman erden timur vardı. Onun mirası gardi kurtarsa bizi kurtarır anca yine.2023 temmuzuna icardi angelino ve zaha sigdirdik
Bize zorbalık yapıp bu paraları normalleştirdilerbons 10-12
maaş 4.5-5
hakan transferinde çıkılması gereken max tutarlar
bence bu da çok da neyse
Keşke Suzuki gibi bir kaleci alsak. Kaç para ister Parma acaba.Sommer ya da ter stegen en iyisi olur.ya da ramsdale
Petrovic gidiciymiş herhalde. Sunderland yolcusu.Yok mu 30 takipçili sallamasyon duyum şöyle bir kendimize gelelim
Parmadan suzuki ve lukakuyu durduran genc italyan stoper en doğru is olur.ve 40 milyon vermeye değer ikisi icinKeşke Suzuki gibi bir kaleci alsak. Kaç para ister Parma acaba.
İtalyan genç stoper, Giovanni Leoni.Parmadan suzuki ve lukakuyu durduran genc italyan stoper en doğru is olur.ve 40 milyon vermeye değer ikisi icin
Evet olağanüstü bi potansiyelİtalyan genç stoper, Giovanni Leoni.
Zaman geçtikçe şans artiyoosimhen gsmize çok yakınmış anlık bilgidir
kaynak: karakullukcu
osimhen gsmize çok yakınmış anlık bilgidir
kaynak: karakullukcu
Ahmed Boxer ve Halil Dervishson ile CL maçları oynamaya hazırlanalım derimOsimhen bir yere gitseydi de kurtulsaydık şu işten. Arabistan'dan aldığı teklifleri bırakıp bize geleceğini düşünmüyorum. Hala ne kadar fazla kopartabilirim oradan veya acaba es kaza Liverpool vs tarzı bir iş olur mu diye bekletiyor, kendisi açısından normal ama bizim açımızdan süre geçtikçe aleyhimize işliyor. Alabileceğimiz veya ilgilendiğimiz adamlar kapılırsa ortada kalabiliriz bir anda. Icardi nasıl döner belli değil, Morata gitti deniyor, Ahmed topçu değil zaten. Şu durum hoş değil. Rakiplerimiz iyi kötü santrafor işini çözdüler. Ayrıca, şu anda Osimhen'in bir yere imza atmaması tamamen yönetime bahane oluyor. Ne olsa Osimhen'in durumu bekleniyor deniyor.