Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir zamanlar ifb yaz kampina 40-50 kisilik bir kadroyla gitmisti hepimiz dalga gecmistik. Aha simdi o duruma biz dustuk. Elimizdekileri cikarmakla ugrasmaktan PSG, ManU gibi kluplerin elden cikaracaklarina sulanmaya vakit bile bulamayacagiz

Osimhen 25 yaşında Türkiye 'ye geldi. 26 yaşında da temelli gelecek. Osimhen den de bir şey olmaz o zaman.

Ne kadar temelsiz hamasi laflar bunlar.
Osimhen sezonun devam ettiği noktada basına röpörtaj verip mevcut hocasına mı sallamış ? ya da napoli’de oyundan alınırken teknik direktörüne ana avrat mı sövmüş ??

Orkun’un mayası bozuk. Yazdığım şeylerin temeli buna dayanıyor. Bir profesyonel futbolcunun üst üste 2 sezon farklı teknik adamlarla sorun yaşama lüksü yok.

benim esas merakım , osimhen olmazsa oraya ne var kafada...bunun hiç ön çalışması var mı (sanmam)

her şey osi maliyetlerine bağlı ise - osimheni alırsak trasnferi bitiriyoruz dedezadelerin mantığında... güven kalede olacak vs gibi durumlar oluyor gelirse o zaman.

yazılanı ben öyle anlıyorum.
Benim anladığım dediğine göre sağ bek, stoper, orta saha, kaleci zaten her türlü alınacak. Lakin Osimhen kalırsa daha düşük maliyetli isimler olacakken Osimhen olmazsa daha yüksek maliyetli isimler olacak.

Ne orkunu ne jksi siz inanmayın bari ya kim ne yapsın jkda seneye menemen lokantası açıyorlar

Hakanı beğenmeyenler Orkun için can atıyorlar. Hakan'ın çok daha iyi olduğunu belirtmekte fayda var. Hakanı maliyetinden vuranlar Orkunun daha ucuza gelecegini düşünmüyorsunuz değil mi?

Benim anladığım dediğine göre sağ bek, stoper, orta saha, kaleci zaten her türlü alınacak. Lakin Osimhen kalırsa daha düşük maliyetli isimler olacakken Osimhen olmazsa daha yüksek maliyetli isimler olacak.
Iste o dusuk maliyet kismi endise verici bende bu yonetimi baz alinca.

Cuesta 8 milyon denklemi varken hangi iyi adami dusuk bedelle getirebilirler ki gibi afakanlar basiyor yonetim ne yapacak diye dusununce

Bu davası ekstra ceza almadan böyle sonuçlandığına göre İtalya'da bir takımda kalır bu arkadaş büyük ihtimal yine kiralık. Keşke bonservisle yada takasla falan gitse. Torino takımı geçiyordu, mesela onlara Zaniolo, Nelsson + 6 milyon verelim bize kaleci Savic'i versinler.

Bu davası ekstra ceza almadan böyle sonuçlandığına göre İtalya'da bir takımda kalır bu arkadaş büyük ihtimal yine kiralık. Keşke bonservisle yada takasla falan gitse. Torino takımı geçiyordu, mesela onlara Zaniolo, Nelsson + 6 milyon verelim bize kaleci Savic'i versinler.

Sözleşme bitiyor dostum ne kiralığı artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt