Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çünkü hoca o dönem sürekli oyunculara kurulup duruyordu ego tavandı hiç naz niyaz çekmiyordu yerine de revivoyu bitirdik hoca denince çok umursamadı felipenin kaçışını.

Fatih hocanın 3 dönemi var

90-2000 arasında gizli gizli Leeds maçına gidecek kadar tutkulu, gerçekten hem kafa hem ruh olarak tamamen kendisini futbola vermiş bi TD, tüm takımın koruyucu kollayıcı abisi modunda takılan Deli Fatih.

2010 ve sonrasında ise bilinen asabiyeti vs devam etse de azalan, gerçekçi, hatalarını kabul edip düzeltebilen ve tekrardan hayal kurup oradan devam eden gerçekten baba figürü sergileyen bir teknik adam.

Ama o 2000 sonrası 2010 öncesi diyelim o arada (özellikle 2. gelişi işte) her şeyi ben bilirim, ben en iyisiyim, ben ne dersem doğrudur, ben hata yapmam, işin sırrı futbolcuda değil bende, ben kürdanı oynatsam yine şampiyon oluruz vs vs Tam anlamıyla böyle düşünen bir hoca vardı.

Gobbele benzettim
Ali Lukunku

1751579026379.webp
1751579027699.webp

çünkü hoca o dönem sürekli oyunculara kurulup duruyordu ego tavandı hiç naz niyaz çekmiyordu yerine de revivoyu bitirdik hoca denince çok umursamadı felipenin kaçışını.
ilk maç bursa'ya 3 tane sallamıştı galiba revivo. ama devamını getiremedi.

aslında o sene 2. yarıda puan farkını indirmiştik ama bir a.gücü maçıyla umutlar epey azalmıştı.
denizlispor'a da puan kaybetmiştik galiba. sonra yeniden 5 puana çıkmıştı fark.

evdeki maçta bjk'ye yenilmesek o sene hikaye başka bitebilirdi. bütün sezonu etkiledi o maç.

Şu altın sarısı forma güzel forma mı kötü mü o kadar kararsız bırakıyor ki

Bazen bakıyorsun çok orjinal ve asil duruyor

Bazen de bu ne lan kuyumcu tabelası gibi diyorsun
o sene bir de gümüş forma vardı. bence ikisi de pek güzel değil
11-12 sezonundaki düz sarı forma çok güzeldi. keşke daha sık çıkarsak düz sarıyı. en son o sezon kullandık.

mourinho'ya o kadar çok koyduk ki ilk ne zamandı hatırlamamamız normal ya

o sene bir de gümüş forma vardı. bence ikisi de pek güzel değil
11-12 sezonundaki düz sarı forma çok güzeldi. keşke daha sık çıkarsak düz sarıyı. en son o sezon kullandık.
Dedikoduya göre formalar genelde kot pantolon üstüne giyildiğinden sarı-lacivert kombin gibi göründüğü için çıkarmıyorlarmış.

Hull City have been placed under a transfer embargo that spans three windows, meaning the
club cannot pay a fee for a player until the January transfer window of 2027. Hull City were
informed by the EFL on Thursday afternoon an embargo would be active as of Friday July 4,
2025.
Hull Live has learnt the reason for the transfer embargo is the failure to pay a £1m loan fee
to Aston Villa for the loan of Louie Barry last season.
The Tigers were contacted by the EFL on
Monday afternoon and were told a temporary embargo had been put in place while the club
explained a failure of non payment regarding the loan of Barry.
City's board and representatives sent an explanation and the necessary paperwork to the EFL
as requested, with the club condent they can appeal the decision to at least get the
embargo reduced. However, upon receiving the paperwork the EFL have today instructed the
Tigers they are under an embargo as of July 4.
It means City can now only sign free agents or transfers that do not involve fees.

@Kadir Ari
Brawo heis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt