Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.282
- 9.254
- 2.398
Mika gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben çok ipucu verdim ama artık vermeyeceğim.butun golculer temmuzda geldi nerdeyse bizeTransfer için tarih 21-27 temmuz haftası![]()
Tamamen iç duyu.![]()
Premier Lig'den zaten teklif almisti ama daha az paraya gitmem demisti ya, bilmiyormusun bunu? Ozellikle Chelsea maas talebini yuksek buldu, zaten onlar yuksek buluyorsa digerleri icinde ayni durum soz konusu olur.1,5 aydır Osimhen aşağı Osimhen yukarı. Sıkıldık artık aynı şeylerden. Araplar ve bizim teklif her gün çarşaf çarşaf geziyor. Kamp başlıyor, 3 hafta sonra ilk maçlar. Fikstür çekiliyor. Premier Lig'den 3 kuruşluk teklif alsa durmayacak, oradaki kulüplerin kapısında yatıyor gibi bir izlenim var.
Ss alındı gerekli işlemler başlatilacak patlarsanTransfer için tarih 21-27 temmuz haftası![]()
Tamamen iç duyu.![]()
Dusunmeden alirsan niye zit pit sakatlaniyor dersin sonra, onu demek istedim. Sakatlik tablosu facia.
O hafta transfer gelmez ise ben:Ss alındı gerekli işlemler başlatilacak patlarsan![]()
Arapların verdiğine göre hem onların hem bizim teklif kuş yemi kadar kalıyorPremier Lig'den zaten teklif almisti ama daha az paraya gitmem demisti ya, bilmiyormusun bunu? Ozellikle Chelsea maas talebini yuksek buldu, zaten onlar yuksek buluyorsa digerleri icinde ayni durum soz konusu olur.
Şuan bu şekil konu açmaya gidiyorumO hafta transfer gelmez ise ben:
![]()
Bizim tekliften haberin var mi? 15 + bonuslar, yani bu parayi EPL'den kimse vermez bir defa. Tabi bir zahmet Avrupa ile Arabistan arasinda bir fark olsun.Arapların verdiğine göre hem onların hem bizim teklif kuş yemi kadar kalıyor
Iyi olur heis nöbette enerji degişimi şart gibi durmakta.Hızlandıralım yeni nöbet şart
8i ben açacaktım ama bereket getirmesi adına 7yi de açabilirim düşünceleriniz ? @Sergen Zeren @Naci Liboş @Ata B. Oğuz
duyum işini bambaşka 1 seviyeye taşıdın olm.Transfer için tarih 21-27 temmuz haftası![]()
Tamamen iç duyu.![]()
Oyle bir nobet paylasimini nerden cikariyorsunuz her donem bilmiyorum ama bu fantazi islerine son verin.Hızlandıralım yeni nöbet şart
8i ben açacaktım ama bereket getirmesi adına 7yi de açabilirim düşünceleriniz ? @Sergen Zeren @Naci Liboş @Ata B. Oğuz
Onaylıyorum.bence biseyler çok yakinHızlandıralım yeni nöbet şart