Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Temmuz ayında kaleci transferini halleder miyiz?

• Hallederiz

Oy: 93 49,7%
  • Bu yönetimle imkanı yok

Oy: 94 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asensio için öncelik burası değilmiş.milan alacak gibi

Her gelen temsilcide her gelen menajerde fbye oyuncu aldirmaktan vazgecin

Guessandi premier ligden,ispanyadan isteyenlerde varmış

Menajeri başka oyuncuları içinde görüşecekmiş

Fb- Duran'ı nedense protokol falan imzalamadan getirmiş, şimdi menajerleri önceki isteğinden daha fazla istiyorlarmış 5-6 milyon daha maliyeti artacak derler.

ulan güya paramız var o nedense bence ibrahim hatipoğlundan bir farkını göremediğim abdullah kavukçu dedi paramız var sıkıntı yok valla tarihin en kötü yönetimine sahibiz en çok maddi gelirle hemde.Erden Başkan ve Okan hoca yüzünden dursun özbeki iyi bir başkan sanıyoruz.İhtiyaçlar belli ee para da var dediler ne yapıyor bunlar abi ? takılmışlar osimhenle petroviçin peşine ki onada inanmıyorum dönüp duruyorlar onlar etrafında güya

Daha hak kullanımları başlamadı bile bu kadar da sallanmaz.
sallarlar renktaş neticede Galatasaray muhabiri ise her türlü sallarlar.Yalan dolan kolpa haber günah olsa cehenneme ilk girecek olanlar bizim muhabirler olur muhtemelen.Düşün bu senenin en iyi Galatasaray muhabiri 10 da 1 yapan dede

ulan güya paramız var o nedense bence ibrahim hatipoğlundan bir farkını göremediğim abdullah kavukçu dedi paramız var sıkıntı yok valla tarihin en kötü yönetimine sahibiz en çok maddi gelirle hemde.Erden Başkan ve Okan hoca yüzünden dursun özbeki iyi bir başkan sanıyoruz.İhtiyaçlar belli ee para da var dediler ne yapıyor bunlar abi ? takılmışlar osimhenle petroviçin peşine ki onada inanmıyorum dönüp duruyorlar onlar etrafında güya

listenin 1 numarasi bunlar o yuzden normal pesine takilmamiz. zaten hoca ozellikle belirtti gecen sene doue olmayinca olusan panik ve taraftar baskisiyla liste alti isimlere gitmeyi (jelert) bir daha yapmayacaklarini.

gecen sene de jelert’i almak yerine agustos sonlarina kadar belki bir kulupten bir sag bek bosa cikar diye beklesek muhtemelen daha iyi durumdaydik simdi.

Ne atanımız, ne tutanımız belli.

listenin 1 numarasi bunlar o yuzden normal pesine takilmamiz. zaten hoca ozellikle belirtti gecen sene doue olmayinca olusan panik ve taraftar baskisiyla liste alti isimlere gitmeyi (jelert) bir daha yapmayacaklarini.

gecen sene de jelert’i almak yerine agustos sonlarina kadar belki bir kulupten bir sag bek bosa cikar diye beklesek muhtemelen daha iyi durumdaydik simdi.
1 ay uğraşırsın eyvallah ki osi için değerde kaleci petroviç için birşey diyemem çünkü tek bir maçını izlemedim youtubedan baktım sadece.Neyse demek istediğim şu 1 aydır aynı topçuların peşindeysen ya alırsın yada gelecekler mi gelmeyecekler mi anlarsın? Eğer transferin olur var mı yok mu diye anlayamıyorsan 1 ayda kusura bakma senden Galatasaray yöneticisi olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt