Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fena birşeybu guessand iyi mi
Osimhen mi guessand miFena birşey
kaç para isityorlarFena birşey
Guessand'ın gelme ihtimali düşük diye düşünüyorum alabilirlerse bence çok iyi oyuncu. PL yapar gibi geliyor bana.Mourinho her gün ararmis kendisini kafasini karıştırıyor belli ki
Yoksa o çocuk bizde oynamak ister normalde
OsiOsimhen mi guessand mi
35-40kaç para isityorlar
oha çok paraOsi
35-40
sallarlar renktaş neticede Galatasaray muhabiri ise her türlü sallarlar.Yalan dolan kolpa haber günah olsa cehenneme ilk girecek olanlar bizim muhabirler olur muhtemelen.Düşün bu senenin en iyi Galatasaray muhabiri 10 da 1 yapan dedeDaha hak kullanımları başlamadı bile bu kadar da sallanmaz.
ulan güya paramız var o nedense bence ibrahim hatipoğlundan bir farkını göremediğim abdullah kavukçu dedi paramız var sıkıntı yok valla tarihin en kötü yönetimine sahibiz en çok maddi gelirle hemde.Erden Başkan ve Okan hoca yüzünden dursun özbeki iyi bir başkan sanıyoruz.İhtiyaçlar belli ee para da var dediler ne yapıyor bunlar abi ? takılmışlar osimhenle petroviçin peşine ki onada inanmıyorum dönüp duruyorlar onlar etrafında güya
35 istiyorlar. Wolwes, Villarael ve bir kaç PL takımı daha istiyordu sanırım.oha çok para
1 ay uğraşırsın eyvallah ki osi için değerde kaleci petroviç için birşey diyemem çünkü tek bir maçını izlemedim youtubedan baktım sadece.Neyse demek istediğim şu 1 aydır aynı topçuların peşindeysen ya alırsın yada gelecekler mi gelmeyecekler mi anlarsın? Eğer transferin olur var mı yok mu diye anlayamıyorsan 1 ayda kusura bakma senden Galatasaray yöneticisi olmazlistenin 1 numarasi bunlar o yuzden normal pesine takilmamiz. zaten hoca ozellikle belirtti gecen sene doue olmayinca olusan panik ve taraftar baskisiyla liste alti isimlere gitmeyi (jelert) bir daha yapmayacaklarini.
gecen sene de jelert’i almak yerine agustos sonlarina kadar belki bir kulupten bir sag bek bosa cikar diye beklesek muhtemelen daha iyi durumdaydik simdi.