Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Temmuz ayında kaleci transferini halleder miyiz?

• Hallederiz

Oy: 93 49,7%
  • Bu yönetimle imkanı yok

Oy: 94 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası Morata'nın Osimhen netleşmeden gitmesine sevindim.

Çünkü Osimhen kalmasa dahi İcard'nin yanına siyahi, yıpratıcı ve atletik bir forvet almalıyız. Atletik forverler bu ligin bugıdır.

İcardi ve Morata fazlasıyla benzer işler yapıp, benzer işleri yapamayan iki isim.

Juve istemesinde bunun etkisi var gibi

Napoli'ye öyle böyle kin gütmüyor
Garip gelebilir bu söylediğim ama Osimhen 1 sene daha kalırsa geçen sezonki performansı gibi bir şey izlemeyebiliriz.

Eğer burada olmak için bir sebep göremiyorsa ve sırf istediği teklifler olmadı diye kalırsa faydadan çok zararını bile görebiliriz.

Morata pazartesi günü Como'ya geçiyormuş.

Elde kaldı sadece İcardi demek. Bari ileriye genç bir forvet alsak Afrikalı falan.

Morata pazartesi günü Como'ya geçiyormuş.

Elde kaldı sadece İcardi demek. Bari ileriye genç bir forvet alsak Afrikalı falan.

Ya çok istiyorum şöyle tam İlhan Cavcav'ın yapacağı türden bir forvet transferi, hem yedek oturmayı sorun etmez, gerekirse 3. forvet olur, yeri geldiğinde kanatta bile oynayabilecek okuma yazma bilmeyen 19 yaşında füleli adımlarıyla roket gibi koşan bi zenci

Her istediğimiz oyuncuya salça olmaları normal değil.

Bunda da kesin koç denilen itin parmağı vardır.
Bende aynını düşünüyorum. Normalde kendilerinin alabileceği topculara giriyorlar ama kendilerine gelmeyecek Osimhen, Hakan gibi topculara başka takımlar üzerinden teklif yaptırıp fiyatları yükseltmeye çalışıyorlar kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt