Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.898
- 22.758
- 2.933
Az once bira sigara fıstık aldım binlira tuttu valahi şansa yaşıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hani abi nerde açıkladı ? bizim bilmediğimiz bir yer mi var açıklanan
Sigaralar 100u geçmiş zaten, geçmiş olsunAz once bira sigara fıstık aldım binlira tuttu valahi şansa yaşıyoruz.
Zaniolo futbol oynamaya niyeti varsa , elimizdekilerin çoğundan iyi kalmalıdırOsimhenden sonra Terem Moffi alınmayacaksa zaniolo kalsın.forveti de yedekliyo
İlkay ve coman yeterli zaten ön tarafa
Genç oyuncu kontenjanı kanat ve ortasahadan olmali ama
Zaniolo futbol oynamaya niyeti varsa , elimizdekilerin çoğundan iyi kalmalıdırOsimhenden sonra Terem Moffi alınmayacaksa zaniolo kalsın.forveti de yedekliyo
İlkay ve coman yeterli zaten ön tarafa
Genç oyuncu kontenjanı kanat ve ortasahadan olmali ama
Kariyer senesi zaniolo yunus ve saranin
dünyanın en pahalısını avustralya satıyor orda bile içiyorum en ucuzu 30 dolar.Burda 10000 olsun yine içerim valla en kötü kredi çekerimSigaralar 100u geçmiş zaten, geçmiş olsun
1000000000000 olsun izmarit toplar yine içeriz kimseyi alakadar etmezdünyanın en pahalısını avustralya satıyor orda bile içiyorum en ucuzu 30 dolar.Burda 10000 olsun yine içerim valla en kötü kredi çekerim
keşke harika bir kaleci ayağıda aliisson kadar olmasada gayet iyi benceMaignan'ı ver @Milan