Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Temmuz ayında kaleci transferini halleder miyiz?

• Hallederiz

Oy: 93 49,7%
  • Bu yönetimle imkanı yok

Oy: 94 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hani abi nerde açıkladı ? bizim bilmediğimiz bir yer mi var açıklanan

"Futbolcularımızdan Mauro Icardi 6 Temmuz Pazar günü, milli takımlarında görev yapan futbolcular da 10 Temmuz Perşembe günü antrenmanlara başlayacaklar."

Osimhenden sonra Terem Moffi alınmayacaksa zaniolo kalsın.forveti de yedekliyo

İlkay ve coman yeterli zaten ön tarafa

Genç oyuncu kontenjanı kanat ve ortasahadan olmali ama

Transferde şu şekil vahşileşmenin vakti gelmedi mi artık yönetim :

9ze11v.gif

Şu yazıya bayıldım :

Oğlum gerçekten iyi değilsiniz siz. Ciddi olarak söylüyorum, dalga geçmek falan değil amacım. Gerçekten ruhsal destek falan almanız lazım. Bu şekilde geçmez yani hayat.

Kura çekiminde ilk topu beşiktaşlı yönetici çekti. Kimse de şu topu çekeceksin diye bir telkinde bulunmadı. Baya bildiğiniz ilk sıra sizde olduğu halde gidip 6 numaralı topu çektiniz.

İkinci sırada da fenerbahçe top çekti. Sona kalan topu da Galatasaray almış oldu.

Kendimiz top bile çekmediğimiz, kalan topu aldığımız, üstüne de ilk sırada top çektiğiniz bir kurada bile nasıl mağdur olmayı başarıyorsunuz yahu?

Her zaman diyorum 6 milyon kiralama bedelini geri ödesinler o paranın üzerine bizde katıp 12 milyona Franculino'yu bitirelim. Taksitle alırız zaten Morata'dan gelen para peşinat olarak verilir. Sermaye artışı da 2-2.5 milyar TL civarı Tff limitini de arttırıyor olması lazım.

bu sene şunu farkettim bizim muhabirler eskisi kadar sıkamıyor geçen sene büyük eleştiri alldıklarından olsa gerek diye düşünüyorum.2 3 günde bir 3 4 er doz kolpa ile yetinyorlar şimdilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt