Transfer Nöbeti #6 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu herifi fener yahut bize çakacaklar

inş araplara falan gider

Leao ile gerçekten ilgileniyorsak fbye gitmez, ama fb ile pazarlık yapmak için bizi kullanıyor da olabilirler, basın iletişimimiz olmadığı için yorum yapması zor

City gözden çıkarır onda sorun yok zaten. Sorun biz bu maliyeti karşılayabilecek miyiz çünkü city muhtemelen en az 40 milyon bons isteyecektir ayrıca eleman da muhtemelen min 11-12 milyon maaş isteyecektir.
O maaşları isteyeceğini sanmıyorum.

6-7ye belki bağlarız, maliyetten bağımsız konuştum, City bırakır diye.

Aldığın adamların hepsi beklentini karşılasa seneye adam almak zorunda olmazsın.

Mesela Lesley karşıladı, onunla devam eder Lemina ile yolları ayırır belki backup kovalarsın ucuza.
O zaman bu u23'lerin bizde tutması/iş yapması demek baya baya önemli, neticede toplamda 4 tane oyuncu getirmiş olacağız. 4 tanesinden 3 tanesi tutsa direkt geleceğimizi büyük oranda kurtarır.

Ya hocanın açıklamalarından sonra akşam haber salacakları belliydi gerçeklik payı yok geçiniz

Milan ile bizimkilerin arası çok iyi, bir şekilde çözerler bence, muhtemelen Sara'yı satacaklar Leao ve Reijnders alacaklar

Leao on numara falan mı oynatmayı düşünüyoruz olay ne.

Barış mı, Sane mi kesik yiyecek ya da?

Makul olan kısmını göremiyorum.

Leao on numara falan mı oynatmayı düşünüyoruz olay ne.

Barış mı, Sane mi kesik yiyecek ya da?

Makul olan kısmını göremiyorum.
Leao ile Lookman benzer profiller değil mi?

Lookman'ı getirseydik Osi'nin uydusu gibi kullanacaktık bence.

Leao gelirse de aynı şey geçerli olur diye düşünüyorum.

Eskiden tüm mesajları okurdum tek tek heyecan ve merakla. Akıcı bir roman ya da arkası yarın gibi. Büyük heyecan vardı transfer dönemlerinde. Şimdi hiç tat yok. Bende mi sorun var transfer nöbetinde mi yoksa yönetimin transfer politikasında mı

Leao lig şampiyonu yapar.

Avrupa için Son16 için 8 upgrade lazım.

O zaman bu u23'lerin bizde tutması/iş yapması demek baya baya önemli, neticede toplamda 4 tane oyuncu getirmiş olacağız. 4 tanesinden 3 tanesi tutsa direkt geleceğimizi büyük oranda kurtarır.
u23 adam aldın ve beklentini karşıladıysa daha ne istersin zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt