Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
Leao lig şampiyonu yapar.
Avrupa için Son16 için 8 upgrade lazım.
Avrupa için Son16 için 8 upgrade lazım.
yorum yaptım beraber de oynadılar ikisinin de prime oyunu beraberkenŞu dediğin olsun Dursunun heykeli dikilir özellikle reijnders tam Cl topçusu
u23 adam aldın ve beklentini karşıladıysa daha ne istersin zaten.O zaman bu u23'lerin bizde tutması/iş yapması demek baya baya önemli, neticede toplamda 4 tane oyuncu getirmiş olacağız. 4 tanesinden 3 tanesi tutsa direkt geleceğimizi büyük oranda kurtarır.
O halde 4-4-2 yani çözüm
Bilemedim![]()
Sane maaşı, Leao maaşı, rotasyon için aşırı lüks kaçmaz mi kiTabii burada hoca Sane'ye geçen sene live maçlarında yaptığı gibi çat diye kesiği atabilir. Barış'ı sağa atabilir vs hiç belli olmaz. Bi de işin rotasyon kısmı da var elbette.
febe leao oldu mu gerçek Galatasaray leao oldu mu geçiniz öyle mi ayrıca okan hoca demedi mi sol kanat diye leao sol kanat forvet değil miYa hocanın açıklamalarından sonra akşam haber salacakları belliydi gerçeklik payı yok geçiniz
Sane maaşı, Leao maaşı, rotasyon için aşırı lüks kaçmaz mi ki
Göreceğiz planlamayı gerçi izleyelim bakalım
fb'nin kadroda 10 oyuncu falan Sane kadar maaş alıyor hiç lüks olmuyor ben muhasebeciliği bıraktım vallaSane maaşı, Leao maaşı, rotasyon için aşırı lüks kaçmaz mi ki
Göreceğiz planlamayı gerçi izleyelim bakalım
fbye bakarak hareket edemeyiz de leao sane rotasyon işi olmaz yani bence 11'e alınıyordur kısacasıfb'nin kadroda 10 oyuncu falan Sane kadar maaş alıyor hiç lüks olmuyor ben muhasebeciliği bıraktım valla
Ben zaten Sane maaşının üstüne o bonservisi vermeye karşıyım ama bir işe giriyorsak da komik teklifler yapmamız hoşuma gitmiyorkimse istemiyor
hayvan gibi maliyeti var
agirdan almak gayet mantikli bu transferi
hacı hiç tartışacak halim yok o yüzden itiraz etmeyeceğim ama Leao'yu ben de hiç istemiyorumLeao'yu sadece biz ve Fb'nin istemesi de tuhaf. Hiç piyasası kalmamış herifin haberlere göre. 50-60 milyonlar da yalan. 35-40 teklif gelse gönderirler. Zorunlu kiralamaya bile soğuk bakmazlar.
bence net 11imiz olmayacak bu sene Okan hocanın son 3 konuşmasından bunu çıkardım, rotasyon demek yedek oyuncu gurubu demek değil Yunus'ta çok süre alacak mesela geniş kadro istiyor adamfbye bakarak hareket edemeyiz de leao sane rotasyon işi olmaz yani bence 11'e alınıyordur kısacası