Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık umrumda mumrumda değil maliyet, var aga paramız, bi dünya gelir var, ota boka betona gömüp duruyoz zaten. Ekranlarda otursun hesaplayıp dursun ifb li itler. Siz koç gtü yalamaya devam edin aç köpekler. var bizim kulübümüzün parası.

Hesap yapıp durmayın aga keyfini sürün

-Lemina'yla anlaşma yakın daha iyisi bakılıyormuş olmazsa Lemina geliyor.
-Danso, Wolves'e gidiyormuş.
-Verona-Nelsson teması sıcakmış
-Morata yarın 14:30'da İstanbul'da
-Morata + 4 transfer gündemdeymiş.
-Eren Elmalı için yeniden temas kurulmuş.

*Ömer Faruk Özcan'a göre Walker'ın cevabına göre B planı Dumfries'miş. :asd:
O zaman plan B’ye geçelim Walker kim. Sallamasyon haberler yine

Seneye sınır azalcak diye yerli alıyor alabiliriz dicem de fb baya yabancı aldı. Artık sınır azalmaz
Okan hoca herşeyde kararsız. Bir hoca sisemde nasıl kararsız olur. 3 lü transferi de yapın 4 lü transferi de yapın demek pek mantıklı değil

Dumfries dediler camdaydım , sesli okudum , arabam kendi kendine çalışıp gitti
IMG_0033.webp

Morata'nın yaşında takılan ya da maliyet konusunda serzenişte bulunan arkadaşlara birçok örnek verebilirim.

Kariyerinde aşırı iniş-çıkış yaşamayan, futbolculuk hayatında profesyonel takılan, antremanlara önem veren ve belli disipline sahip Avrupa kökenli oyuncular sana saha içi/dışı birçok şey kazandırır. Takım ayırt etmeksizin yazabiliriz.

Ernst, Kuyt, Kewell, Atiba, Van Hooijdonk, Elmander, Mertens, Dzeko, Drogba vb. ve tabiki Hagi. Özellikle 30 yaş üstü gelen oyuncuları yazmaya çalıştım.

Morata da böyle bir adam. Dağınık/Düzensiz, ani yükselişler ve düşüşler yaşamamış oyunculara yapılan bu yatırımları makul buluyorum.

-Lemina'yla anlaşma yakın daha iyisi bakılıyormuş olmazsa Lemina geliyor.
-Danso, Wolves'e gidiyormuş.
-Verona-Nelsson teması sıcakmış
-Morata yarın 14:30'da İstanbul'da
-Morata + 4 transfer gündemdeymiş.
-Eren Elmalı için yeniden temas kurulmuş.

*Ömer Faruk Özcan'a göre Walker'ın cevabına göre B planı Dumfries'miş. :asd:
Şu Dumfries haberini görünce hep gülüyorum ya. Ne içtin de bu haberi yaptın be. :asd:

Okan hoca herşeyde kararsız. Bir hoca sisemde nasıl kararsız olur. 3 lü transferi de yapın 4 lü transferi de yapın demek pek mantıklı değil
Okan hocaya fikir sormican, alacan adamı kurcan kadroyu, buyur yönet dicen. Kafasını çok karıştırmican hocanın.

IMG_0851.webp

Bjk’nin yerinde olsam direkt alırdım bunu, bu ve Luka Jovic düşüşe geçtiğinden beri söylüyorum bu ligde iş yapmama şansları yok bu ikisinin. Tsl tipi golcüler. Ama Avrupa’da artık bunlar gibi santraforluk oyun oynanmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt