Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.416
- 21.470
- 2.663
Dumfries dediler camdaydım , sesli okudum , arabam kendi kendine çalışıp gittiEvet son gelişmeleri alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dumfries dediler camdaydım , sesli okudum , arabam kendi kendine çalışıp gittiEvet son gelişmeleri alalım
Bugün Ömer Faruk Özcan'a da Ömer Faruk Beyaz demiştim iyi dedin düzelteyim.Vecino kim lo verona olmasin

O zaman plan B’ye geçelim Walker kim. Sallamasyon haberler yine-Lemina'yla anlaşma yakın daha iyisi bakılıyormuş olmazsa Lemina geliyor.
-Danso, Wolves'e gidiyormuş.
-Verona-Nelsson teması sıcakmış
-Morata yarın 14:30'da İstanbul'da
-Morata + 4 transfer gündemdeymiş.
-Eren Elmalı için yeniden temas kurulmuş.
*Ömer Faruk Özcan'a göre Walker'ın cevabına göre B planı Dumfries'miş.![]()
Okan hoca herşeyde kararsız. Bir hoca sisemde nasıl kararsız olur. 3 lü transferi de yapın 4 lü transferi de yapın demek pek mantıklı değilSeneye sınır azalcak diye yerli alıyor alabiliriz dicem de fb baya yabancı aldı. Artık sınır azalmaz
Dumfries dediler camdaydım , sesli okudum , arabam kendi kendine çalışıp gitti
NeyMorata - Osimhen
Morata - İcardi![]()
Şu Dumfries haberini görünce hep gülüyorum ya. Ne içtin de bu haberi yaptın be.-Lemina'yla anlaşma yakın daha iyisi bakılıyormuş olmazsa Lemina geliyor.
-Danso, Wolves'e gidiyormuş.
-Verona-Nelsson teması sıcakmış
-Morata yarın 14:30'da İstanbul'da
-Morata + 4 transfer gündemdeymiş.
-Eren Elmalı için yeniden temas kurulmuş.
*Ömer Faruk Özcan'a göre Walker'ın cevabına göre B planı Dumfries'miş.![]()

Seneye sınır azalcak diye yerli alıyor alabiliriz dicem de fb baya yabancı aldı. Artık sınır azalmaz
Okan hocaya fikir sormican, alacan adamı kurcan kadroyu, buyur yönet dicen. Kafasını çok karıştırmican hocanın.Okan hoca herşeyde kararsız. Bir hoca sisemde nasıl kararsız olur. 3 lü transferi de yapın 4 lü transferi de yapın demek pek mantıklı değil
Sallamışİbrahim Seten: "Galatasaray, Kevin Danso için Lens'e 25 milyon euro'luk bonservis teklif etti. Kulüple anlaşma noktasına geldi, oyuncu istemiyor. Oyuncu İngiltere'ye gitmek istiyor."
Uzasin, 25m edecek oyuncu degilİbrahim Seten: "Galatasaray, Kevin Danso için Lens'e 25 milyon euro'luk bonservis teklif etti. Kulüple anlaşma noktasına geldi, oyuncu istemiyor. Oyuncu İngiltere'ye gitmek istiyor."
Ne lanet bi 25 miş, kimse almıyor kabul etmiyor.İbrahim Seten: "Galatasaray, Kevin Danso için Lens'e 25 milyon euro'luk bonservis teklif etti. Kulüple anlaşma noktasına geldi, oyuncu istemiyor. Oyuncu İngiltere'ye gitmek istiyor."