Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jackson var bi okuduğum kanat bek. Denzel alamaz bunlar
Bir de Almaya'dan alternatif diye okudum yüksek ihtimal İtalya'ya transferi iptal olan Sildillia o isim sanırım. Belki Morata gibi ilk defa duyacağımız bir isimde olabilir. Mesela bana Bologna'dan Posh olabilir Calabria aldılar onlarda çünkü ama Posh kanat bekte nasıl olur? Ben oyuncuyu pek tanımıyorum.

Yengen yiyeceğim bu gece uzun lemina açıklanabilirmiş

Davinson yerine de adam bakıyoruz şu an,cezali çünkü.iyi bi stoper gelir

Bunlar nası rakamlar yahu. Gömü mü bulduk biz? Aynı şekilde fenerde bu dozda transfer yapmaya devam ediyor. Çok ilginç noktalara gidiyor bu iş. Büyük patlayacağız. Yada gelirlerle alakalı bilmediğimiz ultra kazançlar mevcut.
“S’kerim finansal fair playi. Hepsini alın.”

IMG_0035.webp

Lemina bu kadar bağıra bağıra pazarlandığına göre Fenerbahçe haberleri düşmesi yakındır.

Ahmetcan Kaplan'a ömürlük sözleşme verir bir an önce İbrahim beyi bu transferlerden uzak tutun.

Haluk Yürekli'nin kulüpten haber almasını 1-2 transfer dönemi engelle, sana düşman olur. Yavaştan o moda giriyor zaten. Bir de o ifbli ile yayına çıkıyor.

Bunlar nası rakamlar yahu. Gömü mü bulduk biz? Aynı şekilde fenerde bu dozda transfer yapmaya devam ediyor. Çok ilginç noktalara gidiyor bu iş. Büyük patlayacağız. Yada gelirlerle alakalı bilmediğimiz ultra kazançlar mevcut.
sponsorluk gelirleri fln cok arttı

Lemina Torera Sara orta sahasını kurun yeter; bek, stoper felan da almayın razıyım.Kemik gibi takım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt