Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira cezali olunca direkt yerine adam bakacağız dedi maç sonuOkan hala ortasaha istemiyor olamaz yav. Okadar da değildir
Dediğin gibi olsa bile 4. stoperin Metehan.Bizim stoper ihtiyacımız yok , şu oynadığımız futbolla Madrid stoper ikilisi patates olur
Bir de Almaya'dan alternatif diye okudum yüksek ihtimal İtalya'ya transferi iptal olan Sildillia o isim sanırım. Belki Morata gibi ilk defa duyacağımız bir isimde olabilir. Mesela bana Bologna'dan Posh olabilir Calabria aldılar onlarda çünkü ama Posh kanat bekte nasıl olur? Ben oyuncuyu pek tanımıyorum.Jackson var bi okuduğum kanat bek. Denzel alamaz bunlar
Burhan haberi isteyen var mı

Millet 3lü deyip duruyor, büyük kumar , Mariano gibi bir bek Florentino gibi bir 6 olsa bambaşka futbol oynayacağız zatenOrta saha daha cok. Adamlar el kol sallayarak stoperlerle karsi karsiya. Adamlar ne yapsin.
epl de defansif statslarda zirwede gorunuyor
herif boga gibi,ikili mucadelerde vura vura gidiyo
“S’kerim finansal fair playi. Hepsini alın.”Bunlar nası rakamlar yahu. Gömü mü bulduk biz? Aynı şekilde fenerde bu dozda transfer yapmaya devam ediyor. Çok ilginç noktalara gidiyor bu iş. Büyük patlayacağız. Yada gelirlerle alakalı bilmediğimiz ultra kazançlar mevcut.
Ahmetcan Kaplan'a ömürlük sözleşme verir bir an önce İbrahim beyi bu transferlerden uzak tutun.
Eyvah eyvah bizim maca full şut gücüyle cikacakTalisca'yı Avrupaya yazmıcakmış fener
Taliscaya seni lige de yazmıcaz deseler sorun edeceğini sanmıyorumTalisca'yı Avrupaya yazmıcakmış fener
sponsorluk gelirleri fln cok arttıBunlar nası rakamlar yahu. Gömü mü bulduk biz? Aynı şekilde fenerde bu dozda transfer yapmaya devam ediyor. Çok ilginç noktalara gidiyor bu iş. Büyük patlayacağız. Yada gelirlerle alakalı bilmediğimiz ultra kazançlar mevcut.