Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
--------------------Muslera-------------------
----Davinson --Lucumi--A.kerim-----
Çaçua----------Lemina---------------BAY
-----------------Torreira Sara----------------
-------------Osimhen--Morata--------------

---------------------Günay-----------------------
------------Emin--Kaan--Jakobs-----------
Sallai-------------Berkan--------------Jelert
---------Yusuf--Mertens--Yunus----------
---------------------Kutucu-----------------------

Bu kadro bana uyar.
Abdülkerim yerine ben jakobsu koydum ilk kadroya

aston villa asensio üstüne rashford mu yapacak yoksa iptal mi? Buraya sekebilir aston villa almazsa

danso bir yerde zalevski internet Asensio Aston Villa hayırdır bu nedir

Goztepe
Basaksehir kupa
Basaksehir
Hatay
D.kiev
Konya
Ajax

Son 7 macta 12 gol atmışız.. 4 tanesi penaltı,4 tanesi duran top golü...Son 7 maç akan oyunda sadece 4 gol attık.. 1 tanesi de abdulkerim'in uzaktan vurduğu ve savunmaya çarpıp gol olan kiev golü..

Hücumda feci bir bitiricilik sorunumuz var,gelen ve konuşulan transferlerin hiçbiri de buna net çare olacak gibi değil..

Bunu çözmemiz lazım yoksa içerideki adana demir maçını bile 20 pozisyona girip zora sokarsın..

Ne dedik size bizim muhabirler çomak sokuyor yönetime ve Okan’a diye yalan haber yapıyolar diye lemina lan bu boru mu götson çingenesi mi sandınız siz gitmez başka takıma

Ne dedik size bizim muhabirler çomak sokuyor yönetime ve Okan’a diye yalan haber yapıyolar diye lemina lan bu boru mu götson çingenesi mi sandınız siz gitmez başka takıma
Ayni durum degil ki? Gedson 6 ay alalim diye bekledi. Terim istemedi, uyuz Belmas kovduktan sonra bile almadi. Ustelik sure de almadi Benfica'da.

Ayni durum degil ki? Gedson 6 ay alalim diye bekledi. Terim istemedi, uyuz Belmas kovduktan sonra bile almadi. Ustelik sure de almadi Benfica'da.
Yok abi o değil para herşeyin çaresi falan yazılıyordu da o yüzden dedim bizim medya yalan haber yapıyor gedson muhabbeti Burak elmas mevzusu ama istese başka yerelde giderdi oda

Morata
Lemina
Çaçua
Trippier
Boyomo
Çükvümeka

bu mudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt