- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Samiyenle ikisinden nefret ediyorum ya.bunlqr haber vermesin sussun hepÖnce Haluk yürekli denen herif susturulsun. Kap gelmeden maaş yazıyor. Herif full zarar bir herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samiyenle ikisinden nefret ediyorum ya.bunlqr haber vermesin sussun hepÖnce Haluk yürekli denen herif susturulsun. Kap gelmeden maaş yazıyor. Herif full zarar bir herif
Abdülkerim yerine ben jakobsu koydum ilk kadroya--------------------Muslera-------------------
----Davinson --Lucumi--A.kerim-----
Çaçua----------Lemina---------------BAY
-----------------Torreira Sara----------------
-------------Osimhen--Morata--------------
---------------------Günay-----------------------
------------Emin--Kaan--Jakobs-----------
Sallai-------------Berkan--------------Jelert
---------Yusuf--Mertens--Yunus----------
---------------------Kutucu-----------------------
Bu kadro bana uyar.
IiiiSamoş a destek çikalim serg
Öyle deme frikikten olsun ortalariyla olsun çok gol atar attırırım ama ne kadar gol yedirir bilemem ne olursa olsun şu hali bile kosticten çok daha iyidirTripier mi kaldi yav, 35 yasinda bek istemiyom arkadas
Pushedmarkt gaza getiriyor taraftari. En iyi sezonunu oynuyor herif. Niye gelsin? Niye satsinlar?
Ayni durum degil ki? Gedson 6 ay alalim diye bekledi. Terim istemedi, uyuz Belmas kovduktan sonra bile almadi. Ustelik sure de almadi Benfica'da.Ne dedik size bizim muhabirler çomak sokuyor yönetime ve Okan’a diye yalan haber yapıyolar diye lemina lan bu boru mu götson çingenesi mi sandınız siz gitmez başka takıma
Yok abi o değil para herşeyin çaresi falan yazılıyordu da o yüzden dedim bizim medya yalan haber yapıyor gedson muhabbeti Burak elmas mevzusu ama istese başka yerelde giderdi odaAyni durum degil ki? Gedson 6 ay alalim diye bekledi. Terim istemedi, uyuz Belmas kovduktan sonra bile almadi. Ustelik sure de almadi Benfica'da.
Dogrudur. Belki de isteyeni yoktu.Yok abi o değil para herşeyin çaresi falan yazılıyordu da o yüzden dedim bizim medya yalan haber yapıyor gedson muhabbeti Burak elmas mevzusu ama istese başka yerelde giderdi oda
Ben diziye kaçar kalanlara iyi nöbetler diliyorum.
Gerçi bu ihtimalde olabilir elmas yönetiminin vasıfsızlığı başka bişey değil bilerek almadılarDogrudur. Belki de isteyeni yoktu.