Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu düzeni kavramış olanlar hiç birine prim vermez/vermemeli.Birazdan muhabirler uyanır
Fena haberler düsecek gibi bugun
Lemina bjk muhabbeti çıkmış.. Bizimkiler yine elinin tersiyle iter lemina bjk yapar biz bu senaryoları iyi biliyoruz
Elmas dönemiyle şu anki gelirler arasında euro bazında x4 fark varvalla zaten sezon başı , avrupada varlık gösteremeyebilirdin ama +30 34 M EU gibi ödülünü alamadın zaten.
AVL den bi 15 -16 mı ne aldık , 1 tur atınca 18 gibi bir ödül alırız. Yani %50 gelir almış olacaksın.
da dediğin gibi maaş skalası konusunda saçmaladılar gerçekten.
Burak Elmas dönemi berbattı ama olumlu 2 şey vardı - genç oyuncu profilleri denedin ve maaşlarını düşürdün. bunun devamı olmalıydı , tamamen hiç edildi
7 sinde değil mi liste?bu düzeni kavramış olanlar hiç birine prim vermez/vermemeli.
şurda AVL listsine 3 gün var diye bombardıman gibi etkileşim kasacaklar.
geçende de yazdım.Lemina bjk muhabbeti çıkmış.. Bizimkiler yine elinin tersiyle iter lemina bjk yapar biz bu senaryoları iyi biliyoruz
Şu an kiralık oyuncu kovalıyorlar.bi de gerçekler vargeçende de yazdım.
ali koç olsam ...ararım serdal adalıyı " ne kadar para lazımsa ben vericem , gs ye kilit trasnfer yaptırmayın , siz alın "derim ve desteklerim.
yerle bir ederdi bizi mesela .
geçende de yazdım.
ali koç olsam ...ararım serdal adalıyı " ne kadar para lazımsa ben vericem , gs ye kilit trasnfer yaptırmayın , siz alın "derim ve desteklerim.
yerle bir ederdi bizi mesela .
yazın gelen admlar ve maliyetlerine bakınca zaten iyi duruyor dedim ilk yorumumda , Melih'in dediği genel anlamda maaş skalasını saçma büyüttüler.Elmas dönemiyle şu anki gelirler arasında euro bazında x4 fark var
Avrupa ve lig yayın geliri odaklı olmadan dönebiliyor bütçe, tarihte ilk yani.
Morata da o saçma üçlüye göre daha ucuz.
Batshuayi denilen herife göre daha ucuz.
Zaha, Sallai’den daha ucuz bir transferdi benim gözümde, biri total 23 diğeri 16, Zaha’ya 8 ödendi kurtuldun beklentiyi karşılamadığında, Sallai’ye kesinlikle daha fazla ödenecek.
Bizimkiler bence SMS almaya çalışıyor leminayi o yüzden bekletiyorlarBeşiktaş’ın parası yok, kimseye yüksek bedel ödeyemez, yapacakları çer çöp kiralamak olacak
Lemina da Arabistan kapısı kapanınca çer çöp statüsünde Avrupa’da ama yüksek maaş verme ihtimalleri yok.
Beşiktaş’ın parası yok, kimseye yüksek bedel ödeyemez, yapacakları çer çöp kiralamak olacak
Lemina da Arabistan kapısı kapanınca çer çöp statüsünde Avrupa’da ama yüksek maaş verme ihtimalleri yok.
moratada yapamadı - ben bekliyrodum yalan yok .yapiyor zaten
Kürdan bacakli diyorlar sana üstad dogru muyali cocugu masa altindan vermistir birseyler
Biri sakat biri gamsız elde iki kişi kalıyor.
5i 6 ya bağlayan mı7 sinde değil mi liste?