Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla zaten sezon başı , avrupada varlık gösteremeyebilirdin ama +30 34 M EU gibi ödülünü alamadın zaten.

AVL den bi 15 -16 mı ne aldık , 1 tur atınca 18 gibi bir ödül alırız. Yani %50 gelir almış olacaksın.

da dediğin gibi maaş skalası konusunda saçmaladılar gerçekten.

Burak Elmas dönemi berbattı ama olumlu 2 şey vardı - genç oyuncu profilleri denedin ve maaşlarını düşürdün. bunun devamı olmalıydı , tamamen hiç edildi
Elmas dönemiyle şu anki gelirler arasında euro bazında x4 fark var

Avrupa ve lig yayın geliri odaklı olmadan dönebiliyor bütçe, tarihte ilk yani.

Morata da o saçma üçlüye göre daha ucuz.

Batshuayi denilen herife göre daha ucuz.

Zaha, Sallai’den daha ucuz bir transferdi benim gözümde, biri total 23 diğeri 16, Zaha’ya 8 ödendi kurtuldun beklentiyi karşılamadığında, Sallai’ye kesinlikle daha fazla ödenecek.

Lemina bjk muhabbeti çıkmış.. Bizimkiler yine elinin tersiyle iter lemina bjk yapar biz bu senaryoları iyi biliyoruz
geçende de yazdım.

ali koç olsam ...ararım serdal adalıyı " ne kadar para lazımsa ben vericem , gs ye kilit trasnfer yaptırmayın , siz alın "derim ve desteklerim.

yerle bir ederdi bizi mesela .

geçende de yazdım.

ali koç olsam ...ararım serdal adalıyı " ne kadar para lazımsa ben vericem , gs ye kilit trasnfer yaptırmayın , siz alın "derim ve desteklerim.

yerle bir ederdi bizi mesela .
Şu an kiralık oyuncu kovalıyorlar.bi de gerçekler var

Beşiktaş’ın parası yok, kimseye yüksek bedel ödeyemez, yapacakları çer çöp kiralamak olacak

Lemina da Arabistan kapısı kapanınca çer çöp statüsünde Avrupa’da ama yüksek maaş verme ihtimalleri yok.

Yine menajer önerisi oyuncular geliyor. Erden başkanı özledim, en azından almak istedi liste belliydi.

Elmas dönemiyle şu anki gelirler arasında euro bazında x4 fark var

Avrupa ve lig yayın geliri odaklı olmadan dönebiliyor bütçe, tarihte ilk yani.

Morata da o saçma üçlüye göre daha ucuz.

Batshuayi denilen herife göre daha ucuz.

Zaha, Sallai’den daha ucuz bir transferdi benim gözümde, biri total 23 diğeri 16, Zaha’ya 8 ödendi kurtuldun beklentiyi karşılamadığında, Sallai’ye kesinlikle daha fazla ödenecek.
yazın gelen admlar ve maliyetlerine bakınca zaten iyi duruyor dedim ilk yorumumda , Melih'in dediği genel anlamda maaş skalasını saçma büyüttüler.

dediğin doğru gelirlerde arttı - ürün ve bilet fiyatlarını üst standarda çektin , bir şekilde insanlarda allahı var veriyor o anlamda desteği.

fakat sırf böyle diye bas maaşı getir trasnferi (ve gelenler belli, plansız programsız iş) olayını destekleyemiyorum. 1 -2 tanesini öyle getirsen , 1- 2 trasnferde de ucuz maliyette kolay çıkabileceğin kontratlarla (Köhn gibi) deneyebilirsin olarak bakıyorum.

çok bonkör ve amatörce harcama yapıyoruz o gelirlerin karşılığında açıkaçsı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt