- 26 Ocak 2021
- 41.515
- 40.797
- 3.078
Rtaş normalde biyogala ya vs inanmiyorum başkaları yazsın dersin simdi neden inanasın tuttu.İstediği 3.5 milyon maaş + 6 milyon bonservis 3.5 yıllık sözleşme.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rtaş normalde biyogala ya vs inanmiyorum başkaları yazsın dersin simdi neden inanasın tuttu.İstediği 3.5 milyon maaş + 6 milyon bonservis 3.5 yıllık sözleşme.
Sallai'nin yazılacağını sanmıyorum.Avrupa Ligine Sallai ve Morata 3. Kişi yetişir mi ?
Baba 2 kişi daha gelir mi yoksa Avrupa Ligini sallamıyorlar mı, pastasını yedik doyduk mu diyorlarSallai'nin yazılacağını sanmıyorum.
Yav kime sovecegimi bilemedim batsuhayiye ayrı sovdumde. Abdülkerimin kanat bek olup berkani defansa koyup gol yedirtmesi beni benden aldiAjax maçinda kendisine sovdugunu zannediyorum ihtiyar![]()
oha bu ne abi
dogruysa gitsin tjke
Adamın diğer ismini yazamiyon Jackson diyorsun hain herifMorata ile kandirdilar taraftari. Bunlar iki gün icinde birilerini alabilir mi süpheli. Jackson ve lemina'yi alsinlar kanimca yeterli olur.
saçma şekilde avrupa trasnferi bitmesini beklediler (hep stratei buydu bence zaten 20 gündür gerilen boşuna geriliyor,yönetim sonuç aldığı şeyleri mutlak doğru zannediyor çünkü - transfer başında da şahsen hiç gaza gelmeyeceğim, takmı izler yorumlarız olarak takıldım bu sefer)Baba 2 kişi daha gelir mi yoksa Avrupa Ligini sallamıyorlar mı, pastasını yedik doyduk mu diyorlar
Yav nereyi kaçıyor.Bu sefer sıkmış harbiden.ote yandan su sartlar doğru olsa bjk uzaklaşarak kaçar zaten
Kiralık adam ariyolarYav nereyi kaçıyor.
Musrati 12 milyon bons, 2,5 maaşı var. Bonservis falan alamazlar tek sene total maliyet 14,5.
Lemina 3-4 bonservis + 4 maaş ikna etseler
3 senede 15 milyon euro eder. 2 sene desen 11 milyon euro.
Gayet ödenebilir gibi duruyor biri çıkar 2 milyonuna sponsor olur. 2 milyon maliyeti olur.
Herifler tutunacak dal arıyor, yazın seçim var ve bu seçimi kazanması için biraz oraya buraya salça olup fena olmayan 1-2 isim katarlarsa gayet seçimi kazanma hamlesi olur.
Isin kolayi varken, ne gerek ihtiyar.Adamın diğer ismini yazamiyon Jackson diyorsun hain herif