Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajax maçinda kendisine sovdugunu zannediyorum ihtiyar :asd:
Yav kime sovecegimi bilemedim batsuhayiye ayrı sovdumde. Abdülkerimin kanat bek olup berkani defansa koyup gol yedirtmesi beni benden aldi

O değilde alkmar deplasmani çıktı Rize deplasmani öncesi. Şimdi nasıl sovmeyelim

Baba 2 kişi daha gelir mi yoksa Avrupa Ligini sallamıyorlar mı, pastasını yedik doyduk mu diyorlar
saçma şekilde avrupa trasnferi bitmesini beklediler (hep stratei buydu bence zaten 20 gündür gerilen boşuna geriliyor,yönetim sonuç aldığı şeyleri mutlak doğru zannediyor çünkü - transfer başında da şahsen hiç gaza gelmeyeceğim, takmı izler yorumlarız olarak takıldım bu sefer)

antep maçı sonrası AVL listesine kadar olan 3 gün hızlı geçer.

stoper/bek almamaları lazım Sallai için.

Lemina öyle veya böyle gelecek,taraftar tepkisinden.sagbek ve stoper de oynayabildigi için tam bi joker.su an daha iyisi olan milinkovic savic,veratti ve kante arabistandan çıkıp gelmez.ispanyadan veya italyadan da kimseye 10-15 milyon bonservis sikmayiz şu an

Bu sefer sıkmış harbiden.ote yandan su sartlar doğru olsa bjk uzaklaşarak kaçar zaten
Yav nereyi kaçıyor.
Musrati 12 milyon bons, 2,5 maaşı var. Bonservis falan alamazlar tek sene total maliyet 14,5.

Lemina 3-4 bonservis + 4 maaş ikna etseler
3 senede 15 milyon euro eder. 2 sene desen 11 milyon euro.

Gayet ödenebilir gibi duruyor biri çıkar 2 milyonuna sponsor olur. 2 milyon maliyeti olur.
Herifler tutunacak dal arıyor, yazın seçim var ve bu seçimi kazanması için biraz oraya buraya salça olup fena olmayan 1-2 isim katarlarsa gayet seçimi kazanma hamlesi olur.

Yav nereyi kaçıyor.
Musrati 12 milyon bons, 2,5 maaşı var. Bonservis falan alamazlar tek sene total maliyet 14,5.

Lemina 3-4 bonservis + 4 maaş ikna etseler
3 senede 15 milyon euro eder. 2 sene desen 11 milyon euro.

Gayet ödenebilir gibi duruyor biri çıkar 2 milyonuna sponsor olur. 2 milyon maliyeti olur.
Herifler tutunacak dal arıyor, yazın seçim var ve bu seçimi kazanması için biraz oraya buraya salça olup fena olmayan 1-2 isim katarlarsa gayet seçimi kazanma hamlesi olur.
Kiralık adam ariyolar

Bu samiyenin zaniolodan beri önerildi,teklif yapıldi dediklerinin de bi hayri olmadı bize.zaniolo,tete aklima gelenler.biten transferi zaten yazamiyo hicbir vakit.lemina da bjkye gider,bizim duyumcumuz bu kadar.teklif yaptık,lemina ışık yaktı,sonra pışık yaptı bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt