Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takım geri de dönemiyor ağır çekim gibi koşuyor. Bardakçı kaleci topu eline aldığı an geri koşmaya başlamalı. Torreira keza.

Yanilabilirim, yanlis düsünmüsüm de derim sorun degil.

Ben bu transfere fazla sevinemiyom, 9,5 dybala, mikautadze, gouiri tipi istiyodu hoca, bu oyuncu tipi 3-4-1-2 icin daha uygun zaten Osimhen gibi adamin yanina daha iyi uyum saglar

Morata-Osimhen nasil olur? Kagit üzeri birbirini tamamlayin ikili degil, ikisi de bildigin striker

Klasik striker nin yanina hizli, driblingci, zaman zaman kanata gecen vs oyuncu alinir

Icime sinmedi, umarim yanilirim

Turkcem de kötü istedigim gibi kendimi ifade edemiyom, ama sen ne demek istedigimi anlarsin
Şimdi Arap falan işte almayalım dendi ama Gouiri tarzı genç ve yetenekli transferi bende isterim, ama adamları ikna edemiyoruz . Keza Mikautadze de öyle oldu. İşin sonunda bu tarz transfere doğru gideceğimiz belliydi zaten son günlere girince başka çare kalmıyor.

Betis de forvet varmi

Direk 3-4m bonservisle yollayin suayipi

Cevresini yukselttigi surece sezonda 9-10 gol atması benim icin yeterli olur yaw. :d

İcardiden sonra bu işi en iyi yapan adam bumutum.
Fiziksel özellik olarak yıpratıcı iki tane forvete sahibiz muhtemelen pres makinası olacaz Osimhen'de rahatlamıştır yoksa akıl sağlığını kaybetmek üzereydi.

Moratanin pressing gücü, topu ayaginda tutma, rakibinden topu saklama ve ara paslari da gayet iyi

Hava toplarinda etkili, kafa golleri görürüz

Hayirli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt