Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.412
- 77.709
- 4.218
İkisine birden nasıl yetişecek birini sırtlar diğerine kimi koycaz adam dün tek başına Ajax'ı kucağa aldı değerine değer koymuştur.3 5 2 ye dönerse Barış Alper Yılmaz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisine birden nasıl yetişecek birini sırtlar diğerine kimi koycaz adam dün tek başına Ajax'ı kucağa aldı değerine değer koymuştur.3 5 2 ye dönerse Barış Alper Yılmaz![]()
beke gerek yok 3lüye gececeksek. stoper ve lemina hamlesi güzel olur.Sağ bek alınırsa Sallai liste dışı kalabilir çünkü stoper transferi de kovalıyoruz
Baba sola Diouf gibi bir şey bakacaklar bence.İkisine birden nasıl yetişecek birini sırtlar diğerine kimi koycaz.
Sallai ve Jelert yedek olmalı heis. Berke’de as kaleci olamaz bence
Cevresini yukselttigi surece sezonda 9-10 gol atması benim icin yeterli olur yaw. :dBizim takıma gelenler genelde tam tersi oluyor adam tam bir gol makinasına dönüşürse şaşırtmaz.
Şimdi Arap falan işte almayalım dendi ama Gouiri tarzı genç ve yetenekli transferi bende isterim, ama adamları ikna edemiyoruz . Keza Mikautadze de öyle oldu. İşin sonunda bu tarz transfere doğru gideceğimiz belliydi zaten son günlere girince başka çare kalmıyor.Yanilabilirim, yanlis düsünmüsüm de derim sorun degil.
Ben bu transfere fazla sevinemiyom, 9,5 dybala, mikautadze, gouiri tipi istiyodu hoca, bu oyuncu tipi 3-4-1-2 icin daha uygun zaten Osimhen gibi adamin yanina daha iyi uyum saglar
Morata-Osimhen nasil olur? Kagit üzeri birbirini tamamlayin ikili degil, ikisi de bildigin striker
Klasik striker nin yanina hizli, driblingci, zaman zaman kanata gecen vs oyuncu alinir
Icime sinmedi, umarim yanilirim
Turkcem de kötü istedigim gibi kendimi ifade edemiyom, ama sen ne demek istedigimi anlarsin
Osimhenle bağlantı oyunu kurup onu rahatlatsın yeter, bu durum osimhenin faydasını da yükseltirMorata bitiricilik konusunda bazen sizi cıldırtabilir fakat cevresine ve takım oyununa katkısı kusursuz.
Barış alper i sattın heralde
Dün acayip prim yaptı. Sahanın en iyisiydiİkisine birden nasıl yetişecek birini sırtlar diğerine kimi koycaz adam dün tek başına Ajax'ı kucağa aldı değerine değer koymuştur.
Milan, Pavlovic'i de opsiyonlu versin tüm parayı Diouf'a gömelim.Baba sola Diouf gibi bir şey bakacaklar bence.
10m yi hatırladıkça içim daralıyor :/ben olsam oynatırım heis
10 milyon ödediğim jelert'i kazanırım yani bi şekilde
sallai de şu an bek olarak fonksiyonel olabilen tek herif gibi görünüyor
Fiziksel özellik olarak yıpratıcı iki tane forvete sahibiz muhtemelen pres makinası olacaz Osimhen'de rahatlamıştır yoksa akıl sağlığını kaybetmek üzereydi.Cevresini yukselttigi surece sezonda 9-10 gol atması benim icin yeterli olur yaw. :d
İcardiden sonra bu işi en iyi yapan adam bumutum.
Güvenilir mi bilemedim. Betis e gider mi Batshuayi