Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina 3 sezondur düzenli oynuyor ve fred ile torreiradan 2 gömlek üstün biri.bikac mevkide oynayabiliyor.daha gecen liverpoola transfer oluyodu,daha iyisi devre arası çok zor.hayal kurmayin

Yakup Çınar: "Okan Buruk, Trippier ile bir görüşme yaptı. Oyuncu Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor."

Nekadar istediğini bilmiyorum da zaten alacakları ortasaha 3 den az almaz. Sallaiye bile 2.5 milyon veren bir yönetim. Bu lemina basit bir topçu değil premier ligde taş gibi top oynuyordu. Şuayip denen düz adama verdikleri maaşı unutmayın
Bana doğru gelmiyor. Bats'ta yapıldı bu hata 3.5 yıl sözleşme bir de bonservis Bats'ta bonservis yoktu ve onun gitmesini istiyoruz. Bats gelirken de iş yapar ama genç daha uygun maaşlı bonservisli birini istiyordum.

Trippper diğer isimler olmazsa gelir anca.jackson veya peters gelsin

Yav 6ayi almis adami kiralamaya mi calisiyoz? Lan herkesi kendiniz gibi aptal mi saniyorsunuz? Jeke basip parayi alirsa görursunuz yangini beceriksiz herifler

Bana doğru gelmiyor. Bats'ta yapıldı bu hata 3.5 yıl sözleşme bir de bonservis Bats'ta bonservis yoktu ve onun gitmesini istiyoruz. Bats gelirken de iş yapar ama genç daha uygun maaşlı bonservisli birini istiyordum.
Lemina kaliteli bir oyuncu. Maaş skalası şimdi gelmesin akıllarına. Vasat topçular Sallai ve şuayipe vermeselerdi o maaşları

Birazdan osinmhen icardi morata fotosu düşecek

kol kola

takımda 30 yaş altı adam kalmıcak yakında gidilen bütün isimler son kontrat peşinde okan hoca futboldan falan anlamıyor da biz mi abartıyoruz acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt