- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.103
- 5.488
Lemina 3 sezondur düzenli oynuyor ve fred ile torreiradan 2 gömlek üstün biri.bikac mevkide oynayabiliyor.daha gecen liverpoola transfer oluyodu,daha iyisi devre arası çok zor.hayal kurmayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha dusmani. Boşuna orta göbek okadar boş kalmiyor4 tane forvet olunca 13 kişi oynayabiliyoruz heralde
Bana doğru gelmiyor. Bats'ta yapıldı bu hata 3.5 yıl sözleşme bir de bonservis Bats'ta bonservis yoktu ve onun gitmesini istiyoruz. Bats gelirken de iş yapar ama genç daha uygun maaşlı bonservisli birini istiyordum.Nekadar istediğini bilmiyorum da zaten alacakları ortasaha 3 den az almaz. Sallaiye bile 2.5 milyon veren bir yönetim. Bu lemina basit bir topçu değil premier ligde taş gibi top oynuyordu. Şuayip denen düz adama verdikleri maaşı unutmayın
Lemina kaliteli bir oyuncu. Maaş skalası şimdi gelmesin akıllarına. Vasat topçular Sallai ve şuayipe vermeselerdi o maaşlarıBana doğru gelmiyor. Bats'ta yapıldı bu hata 3.5 yıl sözleşme bir de bonservis Bats'ta bonservis yoktu ve onun gitmesini istiyoruz. Bats gelirken de iş yapar ama genç daha uygun maaşlı bonservisli birini istiyordum.
Brozović
![]()