Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kale: Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Berke Özer
Stoper: Merih Demiral, Ozan Kabak, Ahmetcan Kaplan, Emin Bayram, Taha Altıkardeş, Hamza Güreler
Sol Bek: Yasin Özcan, Rıdvan Yılmaz, Yusuf Özdemir
Sag Bek: Zeki Çelik, Taylan Bulut
Orta Saha: Gökhan Gül, Yunus Emre Konak, Salih Özcan, Atakan Karazor, Doğucan Haspolat, Emirhan İlkhan, Emre Can, Umut Tohumcu, Yusuf Yazıcı
Muhammed Damar, Mert Kömür, Can Bozdoğan,
Kanat: Livan Burcu, Eren Dinkçi, Aral Şimşir
Forvet: Enes Ünal, Can Uzun, Deniz Gül, Bertuğ Yıldırım, Erencan Yardımcı

@Hasan Bekir
Güzel çalışma. Eline sağlık

Burdaki kıyaslama çok yanliş. Realin ligdeki rakipleri zorlasan senin bütçende. Hepsinde ciddi çalışmalar iyi oyıncular var. Her takıma sorun çıkarabilirler. Para küçük takımlarda da var büyük liglerde. Bizim ligde anadolu kulüpleri onların ikinci ligi seviyesinde bile değil. Hadi diyelim İspanya ikinci ligi kalitesinde olsun.Real Madrid'i koy bakalım muadili İspanya ikinci ligine bak sana ne rekorlar çıkacak. Her maç 8-10 sıfır biter. Şansız olursun vs anlarım ama kasımpaşa gelip sahanda seni 50 dakika sahana haps edemez dimi. Bizde bu oluyo işte. Yada bana biri şunu açıklasın. 8 kişi atak yapan takımda nedem ceza sahasında bir kişi var ve neden orta açmak dışında atak varyasyonu yok. Ve buna rağmen neden arkada iki kişi kalıyor ve sürekli gol yiyoruz
dün reali yenen espanyol 3 kuruşluk takım

bu sene lige yükselip tek bonservisli transfer yapmamışlar

realle arasındaki bütçe oranı bizim anadolu takımlarıyla olan oranlardan daha bile fazladır muhtemelen

okan buruk'un avrupada başarısız olduğu net, ligde de başarılı bunu reddetmenin anlamı yok

2022 yazında onun yerine başka hoca getirsek şimdi şampiyonluk sayıları 22-21di, bu yıl da eşitlenecekti muhtemelen

Hakkaten delirdim şu Jakopsa. Bu nedir yahu. 14 yabancı, liste diye bi tarafımızı yırtıyoz, paşam 1 maç var 10 maç yok, bide orda yer kaplicak, dondur aga sözleşmeyi onla mı uğraşcaz
Gelmeden önce forumda sakatlık sorunu var demişti arkadaşlar koca kulüp bunu göremedi. Hoca bıyık cenk ergün hepsi suçlu.

Burdaki kıyaslama çok yanliş. Realin ligdeki rakipleri zorlasan senin bütçende. Hepsinde ciddi çalışmalar iyi oyıncular var. Her takıma sorun çıkarabilirler. Para küçük takımlarda da var büyük liglerde. Bizim ligde anadolu kulüpleri onların ikinci ligi seviyesinde bile değil. Hadi diyelim İspanya ikinci ligi kalitesinde olsun.Real Madrid'i koy bakalım muadili İspanya ikinci ligine bak sana ne rekorlar çıkacak. Her maç 8-10 sıfır biter. Şansız olursun vs anlarım ama kasımpaşa gelip sahanda seni 50 dakika sahana haps edemez dimi. Bizde bu oluyo işte. Yada bana biri şunu açıklasın. 8 kişi atak yapan takımda neden ceza sahasında bir kişi var ve neden orta açmak dışında atak varyasyonu yok. Ve buna rağmen neden arkada iki kişi kalıyor ve sürekli gol yiyoruz. Yada çok basit bir soru Galatasaray oyuncu kalitesine rağmen neden iki pas yapamıyo.
neden yanlış olsun ya sayın başkanım.

adamlarda gezegenin en iyi oyuncuları var. sende yeri geliyor sakatlıktan cezadan berkan kutlu, metehan falan oynuyor.

real la liga küçük takımlarından 20 kat daha değerli. gs da anadolu takımlarından. benzer korelasyon işte.

Goztepe ve hatay macinda çok kritik 2 müdahalesi vardı jakobsun,orda geri dönüşleri zorlanmışdır.burda oynadığımız oyuna,abdulkerime ve torreiraya bakmali

dün reali yenen espanyol 3 kuruşluk takım

bu sene lige yükselip tek bonservisli transfer yapmamışlar

realle arasındaki bütçe oranı bizim anadolu takımlarıyla olan oranlardan daha bile fazladır muhtemelen

okan buruk'un avrupada başarısız olduğu net, ligde de başarılı bunu reddetmenin anlamı yok

2022 yazında onun yerine başka hoca getirsek şimdi şampiyonluk sayıları 22-21di, bu yıl da eşitlenecekti muhtemelen
Okan Buruk sadece bazı oyuncularla iletişim konusunda iyi ama bir okadar da hiç ettiği oldu. İcardi yi filan düzeltti hakkını verıyım. Ama taktik anlamında ligde de kötü. Sadece şanslı kadro kalitesi ligi aldırdı. Real konusunda da bin yılda kuş taşa çarpmış bir istisna olmuş. Ben genele bakarım. Genel anlamda yüz yılda bir olur bu. 100 maç yapsınlar biri anca böyle sonuçlanır.

Totenham Disasi'yi aliyo ama okan bey begenmiyor

Kendimi bildim bileli şu bek işini çözemedik. Savunmada, orta sahada, forvette çok iyi ikililer yakaladık ama iki bekin birden iyi olduğu bir dönem hatırlayamıyorum. Şu an ikiliyi geçtim tek bekimiz bile yok. Bu da bizim sınavımız herhalde.

Beksiz şampiyon olabiliyoruz. Hücum hattı düşerse şampiyonluk gider.

Aklıma ortega trollememizi getirdi bu pankart. Korkak tavuk ortega yazdırıp saracoglunda actirmistik enayilere. Nerede o zamanki ua...
2 şubat 2003 fenerbahçe beşiktaş derbisinde fenerbahçe tribünlerindeki bir pankartta cesur yürek ortega'nın hemen altında yazan sözler.. maçtan önce beşiktaşlı kartalizma grubu tarafından hazırlanan ve stada sokulan üst düzey bir yaratıcı beşiktaş taraftarı örneği..biz açtık derken ?

Ee demek ki neymiş ederini bulan her oyuncu satilmali tezi yanlismis. Boey sonrasi boeyin parayi 2 senede yok ettik. Gomis sonrası forvete milyonlar dökmek gibi

Jakobs faciasından sonra sol bek almak şart oldu. Takım dağıldı. Haftalardır oyundan çıkmadan oynatılan Yunus da derbiye yetişir mi bakalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt