Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi baktım Mertens 32 maç, Barış 31 maç, Yunus 30 maçta oynamış. Yunus sakatlandı, Mertens bitti, Barış enerjisini verimli kullanamıyor bu gidişle patlar. Biz bek ve stoper peşinde koşuyoruz.

o kadar kolay değil işte o işler, zamanında ft-mancini değişiminde de gördük sadece kadroyla olmuyor

bizim eyüp veya hatay maçı neydi mesela 100 yılda 1 puan kaybetmez miydik? reale öyle diyorsun, hatay'ı yenmek için sara'ya ihtiyaç yok diyosun

yani adama tutulmuşsunuz eleştirilecek bi ton şey varken iyi yaptıklarını da tamamen silip, tamamen çöpe çeviriyosunuz

sadece iletişim diye bir şey olabilir mi yaw takımın başına psikolog koyalım o zaman.
Ben sadece bunu mu anlattım? Eski Mesajlarım burda. Oyunu milyon kere eleştirdim. Sadece Hatay maçı olsa eleştirmek için deli olmam lazım. Bodrum maçından beri kaç maç oldu sahada hiçbirşey yok. Şu cümleyi es geçmişsin. Belkide görmedin. 2 senedir anadolu kulüpleri ile sahamızda oynarken 50 dakika defansta hatim indirerek zar zor kazanan bir takım var. Şu kadro bunu oynuyorsa kimi eleştirmem lazım? Sen bu futboldan memnun musun?

ben bunlara katılmıyorum demiyorum ki? bizzatihi katılıyorum.

sadece hocaya "sıfır" denmesini yanlış buluyor ve türkiye ligindeki başarısının "sadece kadro kalitesi" argumanı ile küçümsenmesine itiraz ediyorum. bu şekilde bir dominasyon "ne olursa olsun" kolay değil diyorum. böyle diyince ben hocayı koruyor ve beğeniyor zannediliyorum ama alakası yok yani. ne diyeyim...
Anladım rengim o zaman sorry

12 kişi oynıcaz herhalde

Bizim bir oyunumuz var, onu bile öğrenememişsiniz

Rakip farketmeksizin aynı oyunu oynıcaz, önde basıp durucaz, top kazanamasak da oyuncular yorgunluktan patır patır dökülse de basıcaz

Söylediklerimizi yapmayan oyuncular gidecek, oyuncularıma güveniyorum

Muslera çok değerli bugün 3 top geldi kaleye 3ü de gol oldu, şampiyonluklarımızda büyük payı var

Jelert'e çok güveniyorum, her maç 2 dk süre veriyor olmam aksi anlama gelmez, kendisiyle ilgili önemli planlarımız var
2022122.webp

Ben sadece bunu mu anlattım? Eski Mesajlarım burda. Oyunu milyon kere eleştirdim. Sadece Hatay maçı olsa eleştirmek için deli olmam lazım. Bodrum maçından beri kaç maç oldu sahada hiçbirşey yok. Şu cümleyi es geçmişsin. Belkide görmedin. 2 senedir anadolu kulüpleri ile sahamızda oynarken 50 dakika defansta hatim indirerek zar zor kazanan bir takım var. Şu kadro bunu oynuyorsa kimi eleştirmem lazım? Sen bu futboldan memnun musun?
son 1-1.5 aydır memnun değilim tabii deli miyim beğeneyim

Lemina transfer edilip Sara forvet arkasına kaydırılmalı. Mertens de joker yedek rolüne geçmeli. Sığırpressten vazgeçip rakibi 2. bölgede karşıladığımız, topa hakim bir oyun anlayışına geçmemiz lazım. Kompakt oynamazsak patır patır dökülmeye devam edeceğiz, öyle gözüküyor.

Bende aynen senin gibi düşünüyorum. Sara mevcut yerinde muhteşem oynasa da orda fazla defansif rol üstlenip yoruluyor.

Ayrıca şu sürekli pres saçmalığı da takımın enerjisini bitiriyor. 3 - 5 - 2 sistemiyle kenar oyuncuları çizgiye çekip oyunu kontrol edebiliriz. Bir futbolsever olarak oyuncularımızın her maç sürekli koşturarak 90 dk pres yapması, akıncılar gibi haldır huldur hücum edip bir uzun topla kontralar yiyip durmamızı izlemek istemiyorum artık. Biraz top çevirip oyunu tutmamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt